Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hoşta lafmı harikaaaaaaaaaaaaaaa tüm ev müşteri temsilcisiyle görüştüm sadece iki yastığı ürüne dahil diyor yani diğer iki yastık yok ayrıca üstünün pikeside yokmuş :'(
Hoşta lafmı harikaaaaaaaaaaaaaaa tüm ev müşteri temsilcisiyle görüştüm sadece iki yastığı ürüne dahil diyor yani diğer iki yastık yok ayrıca üstünün pikeside yokmuş :'(
karacahome çeyiz setini bende düşünmüştüm şu evlilik seti diye geçeni ama pikesi pek hoşuma gitmedi sert pike gibi durmuyo ve ince saten olmasıda bi eksi yönü taça baktım o daha çok hoşuma gitti taçtan aldım içinde pike nevresim takımı ve sekiz tane havlu geldi pamuk saten güpürlü işlemeli ve kullanışlı ayrıca karacadakinden daha uygun tatlım iyi araştırmadan karar verme derim
Kızlar günlerdir öyle bir geçer zamankide gösterdikleri karaca home nevresim takımını arıyorum ama satın alacak site bulamadım yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 528982
bende tüm nevresimlerimi karacahomeden aldım bunu internetten çok beğenmiştim fakat mağazada burda göründüğü gibi değil kumaşı diğerleri gibi değil çok sert ayrıca çok karışık deseni yani burdaki gibi değil göz yoruyor karacanın tüm nevresimlerinde tek yastık var bende aldım nevresimlerimde pikemde hep iki yastık burda gördüğün dört mevsim diye geçiyo pikeli