• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulamıyorum..

SonHat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
127
11
68
Arkadaşlar bi konu açmıştım düşükIe alakalı ben tekrar doktora gittim bi kese gördüler gebelik dedi doktor ama kandeğerim 713.8 iken 645.3e düşmüştü.Şimdi yeniden gördüler 7mm ve ayın 12sinde tekrar gidecem hayırlısı.. Evde de test yaptım pozitif çıktı..
Tek sorum kafamı kurcalayan ve cevabını doğru düzgün bulamadğmdr.. Kardeşlerim dua edin ve soruma cevap olun.
Düşük sonrası parça kalırsa belirlenen olasılıklar.. yani belirtileri ne oluyor parça kalırsa mide bulantısı kanama olurmu? gibi..
Şimdiden teşekkür ederim..

Canım görülmüş yoksa göremezdi ultrsynda hemn kolayla gozukmuo zaren dua et bak düşmemiş yoksa pozitf çıkmazdı kanama varsa tehliken var benimde degerim düştü ama sonra sıfırlandı rahat ol bolca dua et

Canm parça kalsada beta hcg sıfırlanrki yani zaten düşüşe geçmiş bebgn duruyor bence hadi inşi

Kanamam yok canim.. adette olmadim daha 12sinde gitcem doktora sizde dua edin ins..

Hayırlı geceler.. Hemen konuya gireyim pazartesi günü hafif bi kanamayla beraber küçük bi parça düştü.. Ve geçen perşembe doktora gittim en erken o gün vardı çünkü.. Kan tahlili istedi bugünde sonucu aldım deger 27 tamam dedi takip etcez dedi ve 26sında bi daha gel dedi.. bakalım ne olacak halimiz haber verin dediniz kardeşim merakda bırakmayayım diye söylüyorum iyi ki varsınız herkese teşekkür ederim..

Back