Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bulamıyorum,lütfen yardım...

bademcik

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
253
1
296
Ankara
kenarları parmaklıklı bebek karyolasında kullanmak için kenar minderleri var ya yastık şeklinde bağcıklarla karyolaya tutturulan,onlardan almak istiyorum. nette aradım,uyku seti şeklinde satılan 7- 8 parça şeyler var. hem çok pahalı. hemde yorgan,çarşaf vs şu an için bana gerekmeyen şeyler içeriyo. ankarada bunları ucuza alabileceğim bi dükkan ya da internetten bulabileceğim bi site tavsiye ederseniz sevinirm

Maalesef ben de hep uyku seti şeklinde gördüm. 80-160 TL filan. Ama çarşaf filan her durumda lazım. Ben uyku seti şeklinde alacağım artık.
Çeyiz mağazaları var ya, hani kendi yaptıkları mefruşatları satan, kendin yaptırabilirsin belki onlara. Ama uyku setinden daha ucuza gelmez sanırım.

Ayrı olarak bulman zor ancak yaptırabilirsin ona da değmez gibi geliyor.
Ayrıca çok lazım oluyor tam takım alsan pişman olmazsın

haklısınız galiba set olarak alsam daha iyi..alışverişe çıkıp gözümle görme imkanım yok.netten ya da birine sipariş vecem artık. kullanıp kumaşından deseninden memnun kaldığınız tavsiye edeceğiniz çok pahalı olmayan bi marka var mı?

canım ben dün demstock mağazasında gördüm.
mothercare'in yatak kenarı koruyucusu+yastık kılıfı ikisi 9.90 ile 39.90 arası vardı.
39 luk olanlar çok şekerdi valla.
demstock ankarada yoksa bile mothercarein kendi mağazasından bak canım istersen bide.
bu kadar uygun fiyata bulamazsan bile çok da pahalıya gelmez herhalde..

soobee nin internet sitesinde var bebeshop internet sitesinde var

teşekkürederim cvp lar için,soobee de bulamadım,bebshoptaki setin fiyatı uygun ama kenar koruma pedlerin ölçüleri 50*100 -1 adet ve 50*200-1 adet..benim aldığım beşikler 140*70..bu ölçülerde bulunmazmı acaba, yoksa bi standardımı var kenar korumaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…