• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulamadığım film

Insane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kk :) Sekiz sene kadar önce izlediğim bir filmi arıyorum ama bulamıyorum. Az biraz hatırladığım konusunu yazıyorum, adını bilen çıkarsa sevinirim. Hatırladığım kadarıyla ; American bir kadın, ismi Betty olmalı, Arap ülkelerinden bir adamla evli ve Amerikada yaşıyorlar. Adam müslüman ama karısına karışmıyor. Derken bunlar tatile diye adamın ülkeye gidiyorlar ama kadını orda kapatıp, çarşaf falan giydirip ülkeden çıkmasını engelliyorlar. Kadın da bir mücadeleyle kaçarak o ülkeden kurtuluyor. İşte böyle birşey olmalı. Var mı bilen, duyan?

Ben bu filmin kitabını okumuştum yıllar önce,filminin olduğunu öğrendiğimde izlemek için can atmıştım ama film o kitapta ki heyecanı vermedi bana.Kitabını okuyun tavsiye ederim,daha güzel.

okumadım ben he :)
sadece olayların bir de karşı penceresinden bakan kitap diye yazdım.
babası yazmış.
kötü çıkmasın sonra :KK70:
Hııı o zaman arka kapağa bir bakayım ben önce.Eğer babası kızının konusunun devamı şeklinde yazdıysa o kitabın iyi olacağını pek sanmam ama önyargılı olmamak lazım.Bir araştırmak lazım Tae Yang'ımHoppa

Back
X