• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri buklelerim kayboldu:(

mimarella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
27
0
86
- Yurtdışı
3 ay kadar önce yaz tatilinde saçlarım denizden mahvoldu diye bakım maskesi yaptım.Şeffaf boneyi geçirdim kafama,beklerken de güneşlenmeye başladım.Saçımı yıkadığımda resmen şok geçirdim.Bugüne kadar hiç saçımı boyamamışken, saçlarımın aralarında sarılar var.Hem de öyle özenle yapılmış gibi duruyorki,zannedersiniz gölge yaptırdım.Saçlarım siyah olmasa bu durum hoşuma bile gidebilirdi ama siyah üzerine altın sarısı,tam bi kabus.Kurtulmak için boyatayım kapansın dedim,tuttum kuaförün yolunu. Kuaför kanıma girdi, madem ilk boyanız kahverengi tonları yapalım dedi.Saf ben kandım hemen,zaten özenti var kahverengiye.Bir yıkadı turuncu kahve arası bişey.Renk skalasında öyle bir renk bile yok!!!çaresiz kullandım 1 ay,ama aynaya bile bakamadım bu sürede.Kestireyim belki daha az çirkin görünür dedim,bu seferde dümdüz kesti.Bi vurgunda ordan yedim.En sonunda dipler çıkmaya başladı,dayanamadım siyaha boyadım kendim.Hem de 4 kutu boyayla.Tam oh be sonunda normal bi renge kavuştu derken bir fön çektirdim.İşte o fön sonum oldu. Bukle bukle saçlarım o fönden sonra dümdüz.Üstünden 2 ay geçti kıvırcık olan ben artık düz saçlıyım.Hem de pırasa kadar düz!!! Saçlarımı ilk yıkadığımda ,suyun değmesiyle felaket bir yanık kokusu geldi. Yandı sanırım fönden dedim ama düz olması dışında herhangi bir farklılık yok.Ne tülerme ne de sertlik.Şimdi eski saçlarımı istiyorum. Uzasın kısacık kestireceğim tekrar bukle bukle olsun diye.Denemediğim yöntem kalmadı bemiks, evigen, bepanthen, badem yağı, zeytinyağı...Hem saçlarımı uzatacak hem de eski haline döndürecek yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :43: :43: :43:

3 ay kadar önce yaz tatilinde saçlarım denizden mahvoldu diye bakım maskesi yaptım.Şeffaf boneyi geçirdim kafama,beklerken de güneşlenmeye başladım.Saçımı yıkadığımda resmen şok geçirdim.Bugüne kadar hiç saçımı boyamamışken, saçlarımın aralarında sarılar var.Hem de öyle özenle yapılmış gibi duruyorki,zannedersiniz gölge yaptırdım.Saçlarım siyah olmasa bu durum hoşuma bile gidebilirdi ama siyah üzerine altın sarısı,tam bi kabus.Kurtulmak için boyatayım kapansın dedim,tuttum kuaförün yolunu. Kuaför kanıma girdi, madem ilk boyanız kahverengi tonları yapalım dedi.Saf ben kandım hemen,zaten özenti var kahverengiye.Bir yıkadı turuncu kahve arası bişey.Renk skalasında öyle bir renk bile yok!!!çaresiz kullandım 1 ay,ama aynaya bile bakamadım bu sürede.Kestireyim belki daha az çirkin görünür dedim,bu seferde dümdüz kesti.Bi vurgunda ordan yedim.En sonunda dipler çıkmaya başladı,dayanamadım siyaha boyadım kendim.Hem de 4 kutu boyayla.Tam oh be sonunda normal bi renge kavuştu derken bir fön çektirdim.İşte o fön sonum oldu. Bukle bukle saçlarım o fönden sonra dümdüz.Üstünden 2 ay geçti kıvırcık olan ben artık düz saçlıyım.Hem de pırasa kadar düz!!! Saçlarımı ilk yıkadığımda ,suyun değmesiyle felaket bir yanık kokusu geldi. Yandı sanırım fönden dedim ama düz olması dışında herhangi bir farklılık yok.Ne tülerme ne de sertlik.Şimdi eski saçlarımı istiyorum. Uzasın kısacık kestireceğim tekrar bukle bukle olsun diye.Denemediğim yöntem kalmadı bemiks, evigen, bepanthen, badem yağı, zeytinyağı...Hem saçlarımı uzatacak hem de eski haline döndürecek yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :43: :43: :43:

:) herzaman miyata pirince gitmemek lazım...

canim gecmis olsun ya :(
ilk kez boyle birsey duyuyorum yanmis desem sertlik yok diyorsun, bilemiyorum ki...
benim kivirciklarim boyadan bozulmustu ben hemen her banyoda elseve onarici sac bakim maskesi yaptim aylarca, hem de 7/24 tarzi urunler kullandim. hic duzlestirici vs kullanmadim hatta sacimi kurutmadim bile. uclarindan her ay 1er santim aldim. sonunda kivirciklarim geri geldi sukur..
umarim sen de duzeltmenin bir yolunu bulursun ama bol bol bakim yapmaktan baska cok da bir secenek yok zaten :50:

canım kat kat kestirsen hem boyundan kaybetmemiş olursun.hemde belki dalgalar geri döner.benimde sacım dümdüzdü ama kuaförüm katlı yapmaya basladıgından beri dalgalarım var cok da olmasada.normalde benimde sacım pırasa gibi idi çünkü

canım saçın kimyası bozulmuş bende yaşadım böyle bir şey.. 1 ay bile dolmadan boyayıp, Allah'ın her günü istisnasız düzleştiri, arada maşa,.. yaparak ne saç kaldı saçımda ne o iri dalgası.. kupkuru, dökülen, dolaşıp duran, çıtçıt kırılan ve dediğin gibi en son çareyi saçı kestirmekte bulup o gösterişli o uzun saçtanda olan bir saçzade oldum çıktım ve ondan sonra uzun bir süre ne saç boyadım ne düzleştirdim, ne maşa yaptıp ne de güneşlenirken şaçımı korumamazlık ettim.. en önemli yerlerebile saçımı toplayıp gittim kaç zaman saçım açık dolaşmadım,.. şuan kuruluğu ve ara ara dökülmesi hariç kendine geldi saçlarım.. yeni saçların çıktıkça bukleli saçlarında eski halini alacaktır.. ama dediğim gibi kendi haline bırakman ve kimysını bozacak işlemlerden geçirmemen lazım bir müddet

Almaz olaydım, KRONOS Phyx Repair Masque dı bakım maskenin adı canım.Katlı kesim iyi fikir çünkü saçım orta kısa arası bişey oldu.Dediğiniz gibi kurutma makinası,düzleştirici devrinini kapatıp bol bol bakım yapacağım.Hepinize çok teşekkür ederim...

çok üzüldüm canım başına gelenlere.gerçektende çileden çıkaracak cinstenmiş...

benimde senin gibi oldu 1 yıl önce. 3 gün boyunca 3 kere açıcı ve boya sürdüm saçlarıma.artık tahmin edersin ki saç demeye bin şahit isteyecek tüyümsü şeyler kaldı kafamda.ne güzel buklelerim vardı hepsi gitti.düz değil ama bozuk,kabaran,ne bukleli ne düz bi saça dönüştü.yaklaşık 1 buçuk aydır kendi haline bıraktım artık.nefes alsın belki kendine gelir diye düşünüyorum.bukleler geri döndü mü? hayır ama bunun ilacı zamandır.beklemeni ve saçlarını kestirmeni öneririm.

O nasıl bir olaydır öyle şok oldum okurken:53::53::53::53::53: Saçlarınızı bencede katlı kestirip kendi haline bırakın düzelecektir:31:

insallah geri gelir buklelerim resmen elektrik carpmis gibi duruyor banyodan sonra:43:

ama evet simdilik hic bisey yapmiyorum, sadece bakim ve ara ara kestiricem ki kendine söyle bi gelsin bidaha röflemi aslaaaaaa

Back