3 ay kadar önce yaz tatilinde saçlarım denizden mahvoldu diye bakım maskesi yaptım.Şeffaf boneyi geçirdim kafama,beklerken de güneşlenmeye başladım.Saçımı yıkadığımda resmen şok geçirdim.Bugüne kadar hiç saçımı boyamamışken, saçlarımın aralarında sarılar var.Hem de öyle özenle yapılmış gibi duruyorki,zannedersiniz gölge yaptırdım.Saçlarım siyah olmasa bu durum hoşuma bile gidebilirdi ama siyah üzerine altın sarısı,tam bi kabus.Kurtulmak için boyatayım kapansın dedim,tuttum kuaförün yolunu. Kuaför kanıma girdi, madem ilk boyanız kahverengi tonları yapalım dedi.Saf ben kandım hemen,zaten özenti var kahverengiye.Bir yıkadı turuncu kahve arası bişey.Renk skalasında öyle bir renk bile yok!!!çaresiz kullandım 1 ay,ama aynaya bile bakamadım bu sürede.Kestireyim belki daha az çirkin görünür dedim,bu seferde dümdüz kesti.Bi vurgunda ordan yedim.En sonunda dipler çıkmaya başladı,dayanamadım siyaha boyadım kendim.Hem de 4 kutu boyayla.Tam oh be sonunda normal bi renge kavuştu derken bir fön çektirdim.İşte o fön sonum oldu. Bukle bukle saçlarım o fönden sonra dümdüz.Üstünden 2 ay geçti kıvırcık olan ben artık düz saçlıyım.Hem de pırasa kadar düz!!! Saçlarımı ilk yıkadığımda ,suyun değmesiyle felaket bir yanık kokusu geldi. Yandı sanırım fönden dedim ama düz olması dışında herhangi bir farklılık yok.Ne tülerme ne de sertlik.Şimdi eski saçlarımı istiyorum. Uzasın kısacık kestireceğim tekrar bukle bukle olsun diye.Denemediğim yöntem kalmadı bemiks, evigen, bepanthen, badem yağı, zeytinyağı...Hem saçlarımı uzatacak hem de eski haline döndürecek yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar