• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Bukleleri Daha Kalıcı Nasıl Yapabilirim ?

bad_angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
14
0
86
İstanbul
ya daha geçen gün babyliss in kıvırma maşasını aldım.satıcı kadın çok güzel olduğunu diğerlerine göre daha ii olduğunu filan söyledi.bende 25 mm lik olanı aladım yapıorum evet güzl oluo ama 15 dk sonra bi bakıorum saçım bozulmuş eski haline geri dönmüş.15 dk sürücek bi bukleyi ben napiyim ki ? sprey sıkmak istemiorum saçım kazık gibi semsert oluo hiç hoşuma gitmio.avonun saç şekillendiricisi var ama şekil vermeden önce sürmen lazım onuda.maşa da seramik şekillendiriciyi süremiorum o yüzden.siz daha kalıcı olması için napıyosunuz allah aşkına yaa banada söyleyin kafayı yicem yoksa bu ikinci maşam.diğerinide aynı dertten kullanmıorum baktım buda öyle.deliricem artık.daha kalıcı olması için napabilirim yaaa lütfen bana da söyleyin.ama öyle düğün tarzıda durmasını istemiyorum.daha doğal dursun yani.

canım aynı maşa ile hiçbirşey sürmeden yapıyorum ben akşama kadar duruyor tabi akşam biraz daha düşüp doğal bi dalga halini alıyo o haliyle bile çok güzel boshayallersmile

ben de aldın aynını 25 m olanını evden çıkınca düştü ilk yapıldığında güzel oluyo sonra hep düştü emeğime yazık dedim mşayı iade ettim remigtonn setini aldım düzleştirici maşa su dalgası tost yapıyo hepsi var 5 li set su dalgası yapanda çok memnun kaldım ve düşmüyoda bi süre sonra elinde hızlanıyo sitesine gir bek 159 liraya almıştım ama memnunum düşmüyo düşün derim

merhaba arkadaşlar ben de aylar önce maşa aldım ama yapamadığım için dolabın bir köşesinde duruyordu.internette araştırırken bir saç videosu izledim şu yabancı sitelerin.ordan fikir alıp öğrendim.çok güzel oluyor kuaförden çıkmış gibi hemde.bakın anlatayım:önce saçlarınız mutlaka kuru ve temiz olmalı.önce saçınızı güzelce tarayın sonra hangi tarafa ayırcaksanız o tarafa doğru tarayın,ben önlerden başladım.tutamlar alın iki parmak kalınlığında falan çok az jöleye değdirin elinizi o tutama yedirin.ardından ben maşayı dipten başladım ama dik tutun.sıkıca sarın biraz bekleyin açılınca çok güzel bukle oluyor ama onu bırakmayın öyle.maşayla sardığınız her tutamı bigudilere sarın tek tek .hepsini öyle bitirin.bir on beş dakika kafanız bigudilerle sarılı kalsın açmaya başlarken aşayıya doğru çekin bigudileri.sonra süper bir görüntü.inanın ben hiç beceremiyordum bu çok iyi yardım etti...:)

buklelerinizin ince olmasına özen gösterin. ince bukle daha dayanıklıdır kalına göre bozulmadan daha uzun süre dayanır

Maşa yapmadan önce down under saç köpüğü kullanmanızı öneririm.Özellikle marka belirttim çünkü en çok beğendiğim saç köpüğü markası bu oldu:kahve:

bende philips aldım 3 gn falan oldu 20 mm lik seramik falann ama yapıyorum hemen bozuluyo bişey anlamadım yaptıgımdan..acaba gidip değiştrebilirmiyim ?

Maşa yapmadan önce down under saç köpüğü kullanmanızı öneririm.Özellikle marka belirttim çünkü en çok beğendiğim saç köpüğü markası bu oldu:kahve:

evet katılıyorum ben de maşa yapmadan önce saç köpügü kullanıyorum ama ben egoiste kullanıyorum kokusu çok güsel :)

Saç köpüğü en iyi çözüm.Spres kaskatı yapmıyor ama bence marka değiştir.Benim sprey gayet doğal tutuyor saçı.Acaba çok mu yakından sıkıyorsun spreyi?

maşadan sonra elidorun bukle kremi varya tam adını çıkaramadım şimdi:)
onu veya garnierin yeşil kutudaki şekillendirici kremini sürüyorum bozulmuyor

arkadaşlar bugün bende aldım 25 mm lik babyliss marka maşayı. nese ilk yaptım bakdım bukleler güzel iki salladım biraz düzelttim felan. üstlere geçtiğimde altlar bozulmuş durumdaydı. çok sinirim bozuldu ne yapabilirim?

arkadaşlar bugün bende aldım 25 mm lik babyliss marka maşayı. nese ilk yaptım bakdım bukleler güzel iki salladım biraz düzelttim felan. üstlere geçtiğimde altlar bozulmuş durumdaydı. çok sinirim bozuldu ne yapabilirim?

Saçlarını köpükledikten sonra maşalamayı denersen daha iyi bir sonuç alırsınhihoyyyt

bende aldım şu remngton ezik maşaları varya :))
ama çok yakışıyor ama 1 saat bile tutmuyor ısısı yüzünden mii of.. yardım ediin..!
saç köpüğü kaskatı ediyormuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

öncelikle ısıya karşı koruyucu sprey maşa ve ardından saç spreyi.. ama bnde 25 mm babylis almıştım fakat evden çıkmadan düşüodu saçlarım incetelli. hemen gidip 19 mm ile değiştrdm ve maşa en az 2 gün dayanıyo saçımda:)

öncelikle ısıya karşı koruyucu sprey maşa ve ardından saç spreyi.. ama bnde 25 mm babylis almıştım fakat evden çıkmadan düşüodu saçlarım incetelli. hemen gidip 19 mm ile değiştrdm ve maşa en az 2 gün dayanıyo saçımda:)

ya canım ısıya karsı koruyucu sprey olarak ne kullanıosn?

ben ne köük nede sabitleyiici kullanıyorum hiç şekil almayan saçlarım maşaladıktan sonra inanılmaz güzel oluyor ve parlıyor
abartısız iki gün yıkamasam kalıyor öyle
maşanızın seramik ve iyon teknolojisine sahip olmasına dikkat edin
ben hiçbişey sürmeden ertesi gün bile saçlarımın arasından parmaklarımı rahatça geçirebilmeliyim yoksa rahat edemem doğrusu
saçlarınızın sağlığı için kalitesiz ucuz aletlerden uzak durun,eminimki duruyorsunuz ama satıcıların vaadlerine kanmadan araştırın iyice :34:

Back