How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Buket Uzuner // İstanbullular

esterya

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
4.250
77
683

Sevgili Arkadaslar,

Buket Uzuner in yeni kitabi " istanbullular" i okudunuz mu? ben yeni okudum cok begendim okuyan arkadaslarla degerlendirme yapmak isterim .
Sevgiler

Buket Uzuner'in kalitesini zaten çok beğenirim ama
bu kitapta ayrı bir tat buldum..
tawsiye ederim..
İllede İstanbullu olmak,burda yaşamak gerekmez kendinizden bişeyler bulmak için,
alıp okuyun derim ben.
son derece akıcı,modern..

uykusuz kalmama neden olan bir kitaptı. Zevkle okunan bir kitap. Olayların bağlantıları çok güzel yapılmış. Bir Buket Uzuner anlatımı desek yeterli olur sanırım.

ben de yeni aldım. şuan başka birşey okuyorum ama sırada o var. merak ediyorum hem de çok. şuan elimdeki kitap da eski bir kitap .yüreğinin attığı yer. hemen bitse de istanbullulara başlasam...

istanbullular istanbul'da yaşayanların okuması gereken bir kitap. bu şehirde milyonlarca insan hep beraber yaşıyoruz hepimizin öz kültürleri, geldiğimiz yerler, yetiştirilme tarzlarımız apayrı hepimiz ayrı ruh dünyaları içinde yaşıyoruz ve bu koca şehrin karmaşasında boğuşuyoruz hayatı paylaşıyoruz. tüm bunları düşünerek merakla okuyor insan. gerçekten çok iyi bir anlatım olmuş ama baştan söyleyeyim iç konuşma tarzı çok kullanılmış bundan hoşlanmıyorsanız beğenmeyebilirsiniz.

istanbul asigi olarak daha ismiyle vurmustu bu kitap beni. karakterler arasindaki baglanti cok iyi yapilmis.cok begendim fakat son 70 - 80 sayfada cok fazla yayildigini dusunuyorum. son sayfalar kitaba ilk basladigim anlardaki heyecani ve meraki dibe vurdurdu.
son not:en iyi son hakettigi sekilde tijen derya icin oldu kibirli sey nolucak...keske erol ergunsoyda yaninda olup ayni kaderden sebeplenseydi:oklava::tomato:

kumral ada mavi tunayı okumuş ve çok beğenmiştim uslübunu . mutlaka alıp okuyacağım arkadaşım.

en sevdiğim yazarlardan biridir. neredeyse tüm kitaplarını okudum.
bu da sevdiklerimden biridir.

neden böyle oldu anlamadım ama ben bu kitabı bir türlü bitiremedim.sürüklendi durdu elimde,sayfalar ilerlemedi bir türlü,çok sıkıldım yarım kaldı :bbo:

güzel tepkiler alması hosuma gitti
gecenlerde almak için tereddüt edip geri koymustum
diğer gidişimde edinip okuyacagım :kahve:

neden böyle oldu anlamadım ama ben bu kitabı bir türlü bitiremedim.sürüklendi durdu elimde,sayfalar ilerlemedi bir türlü,çok sıkıldım yarım kaldı :bbo:

yazarın üslubu sarmamıs olabilir
kumral ada mavi tuna'nın konusu hosuma gitsede kitap bitürlü ilerlemiyordu
umarım bu kitabıda öyle olmaz..

Back