Buket Aydın kovuldu!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898

Buket Aydın kovuldu! Son dakika haberleri
Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber spikeri Buket Aydın, kovuldu. Aydın'ın önceki gün de kovulduğuna dair iddialar sosyal medyaya yansımış, Kanal D ise bu iddiaları reddetmişti.
Yaşam26 Nisan 2019 - 18:20
  • 31 Mart Yerel Seçimleri’nden önce ağırladığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “İstanbul, Ankara ve İzmir’i alacağız” açıklamasının ardından kahkaha atan ve tepki çeken Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın, kovuldu.

GÜVENLİK EŞLİĞİNDE ÇIKARILDI
Medyakoridor’un aktardığına göre; Aydın, kanalın bulunduğu binadan güvenlik eşliğinde dışarı çıkarıldı. Kanal D Ana Haberi Aydın’ın yerine Semiha Şahin sunacak. Aydın, göreve bundan tam bir yıl önce başlamıştı.

https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/buket-aydinla-ilgili-flas-gelisme-kovuldu/Son güncelleme08 - 26.04.2019

Bir insanın kovulması üzücüdür, ancak ekmeğinin derdinde olsan, sıkıntıları olan insanları öyle bir montajladı ki kovulması üzücü değil isabet oldu. (Çiftçiler ile yaptığı tanzim satış haberciğinden bahsediyorum)

Link var mı?

Twitter sayfasında kamuoyuna duyuru yayınlamış kovulma haberleri asılsızdır diye

Kendisi izine ayrıldım diyor ama ateş olmadan duman çıkmaz.
Aslında işten çıkarılmak, insanın ekmeğinden olması çok kötü ama dünyada en çok gazetecinin içeri atıldığı veya işten çıkarıldığı ülkemizde Buket için üzülemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…