• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bukadar işlem saçımı yıpratır mı fikirlerinize ihtiyacım var

Pinkharleyquinn

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1.647
5.518
358
33
Iyi aksamlar arkadaslar size danismak istedigim bir durum var simdi ben evde saclarımı oriel ile acıp arkasından koleston 12.1 çok açık küllü sarıya boyasam bu islemleri sacım kaldırabilir mi? Suanda sacım acık kahverengi gibi ama bakir yansimalar var daha onceden tarcin bakir kullandigim icin bu rengi istiyorum sarıya dönüs yapabilir miyim sizce 12.1 tonları sacı cok yıpratiyor diyorlar korkuyorum sizlerin arasinda bu tonları kullanan var mi bana yardimci olursaniz cok sevinirim...

Yipranma her durumda olur sac aciyorsun sonucta hemen belli olmasa da ozellikle masa duzlestirici kullaniyorsan zamanla kirilmalar olur uclardan kestirir bakim yaparsin biraz da toparlanir
Ama saclarin suan yipranmis haldeyse hic deneme bile

Iyi aksamlar arkadaslar size danismak istedigim bir durum var simdi ben evde saclarımı oriel ile acıp arkasından koleston 12.1 çok açık küllü sarıya boyasam bu islemleri sacım kaldırabilir mi? Suanda sacım acık kahverengi gibi ama bakir yansimalar var daha onceden tarcin bakir kullandigim icin bu rengi istiyorum sarıya dönüs yapabilir miyim sizce 12.1 tonları sacı cok yıpratiyor diyorlar korkuyorum sizlerin arasinda bu tonları kullanan var mi bana yardimci olursaniz cok sevinirim...

Sacinin durumunu bilmedigim icin net bisey söyleyemem, fakat ciddi bi renk acma isleminden gecmek istiyorsun buda haliyle yipratacak sacini. Aciciyla cok dikkatli olmani tavsiye ederim, lekeli olabilir. Resim yüklersen hem kendi sacini hemde istedigin rengi yardimci olmaya calisirim..

Back