Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bir süredir tablet için takipteyim ekranı kaç inç bide özellikleri necnm tabletin maalesef markasi yok calisir durumda goruldugu gibi de yepyeni o yuzden cok uygun bir fiyata veriyorum tablet 55 cantasi klavyesi hepsi toplam 25 tl. aldigimizin yari fiyati evde baska tabletimiz var hic kullanilmiyor hatta gecen yildan beri ilk defa yerini bulup da actim resim cekecegim diye
teşekkür ediyorum hayırlı satışlarcnm ekrani 7 inc. androidi guncellenemiyormus. office programlari. internet. e book olarak kullanilabilir. oyun da yukleniyor yalniz oyle her oyun degil. dahili hafiza 2 gb ama 16 gb a kadar desteklenebiliyor. icinde 2 gb lik hafiza kartimiz mevcut onu da yaninda gonderirim. dokunmatigi kullanilmisliktan degil cunku dedigim gibi cok cok az kullanildi ama biraz sıkıntılı olabiliyor. fiyatina da ona gore pazarlik payi koydum zaten :)
merabalar cnm tabletimiz duruyor gittigidiyordan alinmisti ozellileri bir onceki sayfada yazmistim belki okumussundur hepsini oraya yazdim zaten bakabilirsin :)Tablet duruyor mu?
özellikleri nelerdir?
nereden almıştınız?
eklemeyi unutmusum fiyat zaten oldukca düsüktü ama daha da asagı cekecegim ins. düsünürsen :)merabalar cnm tabletimiz duruyor gittigidiyordan alinmisti ozellileri bir onceki sayfada yazmistim belki okumussundur hepsini oraya yazdim zaten bakabilirsin :)
Dokunmatiginde biraz sikinti mi var anladigim kadariyla oyle yazmissiniz, benim evdekinde de var da o yuzden siknti cekiyorumeklemeyi unutmusum fiyat zaten oldukca düsüktü ama daha da asagı cekecegim ins. düsünürsen :)