Elektrikli Süpürgeler Buharlı temizlik makinesi & Şarjlı El Süpürgesi Öneri

countess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
103
17
48
Hanımlar, bir şey danışmak istiyorum. Pratikliğinden dolayı iyi bir el süpürgesi almak istiyorum. Ama kararsız kaldım. Buharlı temizlik makinesi mi yoksa şarjlı el süpürgesi mi? Bu arada büyük bir saç ve tüy problemimiz var Uzun saçlara sahibim iki günde bir duşa girdiğimden dolayı her saç kurutmamda her taraf saç oluyor. Ayrıca iki tane muhabbet kuşum var sürekli ev içinde uçtuklarından dolayı onlarında fazlasıyla tüyleri dökülüyor. Ara sıra eve aldığım kedi, köpekleri saymıyorum bile Bu yüzden iyi bi çekim gücü olmalı. Ama bir arkadaşımda buharlı el süpürgesini tavsiye etti internette biraz araştırdım ve sanki daha çok halı yıkama makinesi tarzında bişeymiş gibi geldi bana. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şarjlı el süpürgesi önerilerinizi de bekliyorum.
Sevgiler,, :103:

buharlı temzilik makinesinin süpürme gibi bi özelliği yok bnm bildiğim. o daha çok silmek ve dezenfekte etmek için kullanılıyor.bi de çıkmayan lekeler için çok ideal mesela fayans arasındaki dolguları müthiş temizliyo koltukları falan silebiliyosun.yağ çözmede çok iyi..hijyenik bir temizlik istersen mutlaka almalısın..şarjlı el süpürgesi daha ideal senin için yani.ama evde hayvanın varsa da buharolı temizleyici de .yani bence ikisini de al..hijyen açısından...

bnm görümcem d shoppingden aldı ve çok memnun,şiddetle tavsiye ediyo hatta annesine de aldırdı..bn kullanmıyorum ama alsam d shoppingden alırdım..sen yine de araştır biraz istersen

ben şarjlı el süpürgesi kullanıyorum.
fakir RCT 122 kullanıyorum, çok pratik oluyor.
mutfakta, oturma odasında vb. birşeyler gördün hemen cırt cırt çekiver
üstelik halı aparatı da var gayet güzel halıları da temizliyor.
süpürge tarzı birşey arıyorsan tavsiye ederim..

pratik süpürge için eski tip şarjlı el süpürgesi almayın bence.bir süre sonra şarjları yeterince randıman vermeyecektir.size önerim Fakir dary 1600.annemde var,hem çok güzel çekiyor ,hem hafif.hem de fişli olduğu için güç azalması olmuyyor.ben de Rowenta povweline cyclonic var,ama çok ağır.

Hepinize teşekkür ederim sanırım bende fakir darky 1600 alıcam çok iyi yorumlar okudum hakkında. Başka ürün tavsiyesi olan varmı?

Buharlı makina kesinlikle öneriyorum. tabi markaya göre değişiyor kullanılış yönleri.ama temizlikte hijyen ve kısa sürede bütün her şeyi yapmış oluyorsunuz bayanlar.:)
-koltuk ve halı temizleme
-cam temizleme
-mutfak fayans temizleme
-yer temizliği
-banyo
-perde
-aklınıza gelen her şey toz alma işleri camlı avizelerde falan...
çok büyük rahatlık anlıcanız

hangı markayı öneriyorsunuz acaba? ben de almayı düşümüyorum da

hangi markayı kullanıyorsunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…