• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buharlı temızleyıcıler kızlar bakın lutfen :)

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Merhaba bayanlar, ALF MULTI BUHAR BASINCLI ÇOK AMAÇLI temızlıyıcıden aldım fakat nasıl kullanıcağımı anlamadım desem yerıdır.. bu cıhazı kullanıpta memnun kalanlar var mı? Mesela yer sılerken falan halıyı sılerken hangı konuma getırıyorsunuz yardımcı olurmusun lutfen :)

nergis hanım kısa zamanda benimde almam lazım.Hiç araştırmadım henüz ancak benim evim dubleks bana hafif ve pratik birşey lazım siz araştırdınız mı denedikten sonra memnun kalırsanız paylaşabilirmisiniz lütfen .

nergis hanım kısa zamanda benimde almam lazım.Hiç araştırmadım henüz ancak benim evim dubleks bana hafif ve pratik birşey lazım siz araştırdınız mı denedikten sonra memnun kalırsanız paylaşabilirmisiniz lütfen .

Valla ben multiyi aldim dun 400 tlye ama taksitle aldim halilardaki bakterileri vs aliyor parlatyor resmen banyo fayabslari koltuklar yerleri camlari banyoyu akliniza gelebilck heryeri yapiyor gayet guzel kullanisli agir degil ozel deterjanida var suan sogumasini bekliuorum su ekleyip koltuklarimi temizlicem

kızlar ben 400 tl diyen arkadaşa sesleniyorum ben aynı makinayı bayramdan 1 hafta önve 242 tl aldım . gerçekten biraz araştırsaydınya arkadaşım .. çok çok pahalıya almışsın üstelik 12 taksitle aldım .gelelim kullanımına evde artık vileda kullanmıyorum kendi bez setinden 3 set sipariş vermiştim .(yedekte bulunması mantıklı zira aynı bezi heryere kullanamam ben)ayrıca kaliteli mikrofiber bezlerdende kullanabiliyorum. piyasadaki diğer markalarla beraber bu ürünü 1 aya yakın inceledim benim isteklerime en uygun olanı buydu.fakirin 2 in 1 bazı parçaları eksikti o yüzden almadım. Birde fakirde sadece kendi bezlerini kullanabiliyorsun ama alf multinin zemin başlığı mandallı o yüzden başka kaliteli mikrofiber bezleride takabiliyorsun.fayanslarda ,parke temizliğinde ,mutfak dolaplarında,halıda ,ocakta ,duşa kabinde,fırında ,koltuk ,kaneplerde yataklarda ,peteklerde ve mutfak dolaplarında kullandım . çok memnunum ve iyiki almışım. vileda ile sil arkasından birde yere eğil sil bana çok eziyet oluyordu. şimdi içim rahat kesinlikle tavsiye ettiğim bir ürün .çalışan biriyim ve benim için zamanda parada önemli o yüzden çok araştırıp öyle aldım .

kızlar ben 400 tl diyen arkadaşa sesleniyorum ben aynı makinayı bayramdan 1 hafta önve 242 tl aldım . gerçekten biraz araştırsaydınya arkadaşım .. çok çok pahalıya almışsın üstelik 12 taksitle aldım .gelelim kullanımına evde artık vileda kullanmıyorum kendi bez setinden 3 set sipariş vermiştim .(yedekte bulunması mantıklı zira aynı bezi heryere kullanamam ben)ayrıca kaliteli mikrofiber bezlerdende kullanabiliyorum. piyasadaki diğer markalarla beraber bu ürünü 1 aya yakın inceledim benim isteklerime en uygun olanı buydu.fakirin 2 in 1 bazı parçaları eksikti o yüzden almadım. Birde fakirde sadece kendi bezlerini kullanabiliyorsun ama alf multinin zemin başlığı mandallı o yüzden başka kaliteli mikrofiber bezleride takabiliyorsun.fayanslarda ,parke temizliğinde ,mutfak dolaplarında,halıda ,ocakta ,duşa kabinde,fırında ,koltuk ,kaneplerde yataklarda ,peteklerde ve mutfak dolaplarında kullandım . çok memnunum ve iyiki almışım. vileda ile sil arkasından birde yere eğil sil bana çok eziyet oluyordu. şimdi içim rahat kesinlikle tavsiye ettiğim bir ürün .çalışan biriyim ve benim için zamanda parada önemli o yüzden çok araştırıp öyle aldım .
bnm kredı kartım olmadıgı ıcın ondan bı taksıtlı magazadan almıştım. pekı camları sıleyım dedım hep sulu sulu oldu bu camlar ıcın hangı konuma getırıyorsunuz

Hem süpürüp hemde siliyor mu ? vakum özelliği olan bir fakir var biliyorum ama kullanıpta çok iyi diyen birinden fikir almam lazım.Bundada aynı özellik var ise uygun sadece vakumsuz buharla silme ise bana pek mantıklı gelmiyor.Arkasından sulu kalıpta tekrar bez geçme gibi bir problemi var mı ? birde koltuk ya da halı da ıslkalık oranı nedir ? bilgilendirirseniz sevinirim.Aslında buhar makinelerine karşıydım ama süpür sil özelliğini duyunca sıcak bakmaya başladım :1:

Back
X