kızlar ben 400 tl diyen arkadaşa sesleniyorum ben aynı makinayı bayramdan 1 hafta önve 242 tl aldım . gerçekten biraz araştırsaydınya arkadaşım .. çok çok pahalıya almışsın üstelik 12 taksitle aldım .gelelim kullanımına evde artık vileda kullanmıyorum kendi bez setinden 3 set sipariş vermiştim .(yedekte bulunması mantıklı zira aynı bezi heryere kullanamam ben)ayrıca kaliteli mikrofiber bezlerdende kullanabiliyorum. piyasadaki diğer markalarla beraber bu ürünü 1 aya yakın inceledim benim isteklerime en uygun olanı buydu.fakirin 2 in 1 bazı parçaları eksikti o yüzden almadım. Birde fakirde sadece kendi bezlerini kullanabiliyorsun ama alf multinin zemin başlığı mandallı o yüzden başka kaliteli mikrofiber bezleride takabiliyorsun.fayanslarda ,parke temizliğinde ,mutfak dolaplarında,halıda ,ocakta ,duşa kabinde,fırında ,koltuk ,kaneplerde yataklarda ,peteklerde ve mutfak dolaplarında kullandım . çok memnunum ve iyiki almışım. vileda ile sil arkasından birde yere eğil sil bana çok eziyet oluyordu. şimdi içim rahat kesinlikle tavsiye ettiğim bir ürün .çalışan biriyim ve benim için zamanda parada önemli o yüzden çok araştırıp öyle aldım .