Bebek İkinci El buharlı temizleyici sıfır garantili

yildizcehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013
171
0
26
İstanbul
elimde sıfır hiç kullanılmamış buharlı temizleyici var garantisi içinde çocuklu evler için çok iyi her yeri dezenfekte ediyor kuru temizleme fonksiyonu da var derz aralarından şikayetçi olanlar için çok muhteşem bir ürün orjinal kırmızı renkte h2o mop x5 120 lira

oyuncakları falan da dezenfekte ediyor yerleri sildikten sonra evde bi temizlik kokusu oluyor yağ çözme özelliği ile mutfakta ta da yardımcı ama ben derz aralarının kararmasından şikayetçi olanlara öneriririm bende kullanıorm çünkü

Son düzenleme:
canım orjinal değil onlar ben 179 a aldım yanında yedek mopunu da on beşe bunun servis ağları var üzerinde arkadaşın eşi satıyor o yüzden yani çok memnun kalacağına eminim sana da tavsiyem benden almasan bile kendi sayfası var kohleman diye orda 179 lira inanmazsan bakabilirsn

yani tabi orijinal mi değilmi bilemem ama yazdığın temizleyicinin fiyatı 60 küsürden başlıyor

inanın ben aldığım fiyat bu yedek mop ları ile göndereceğim orjinal olmaya üründe aynı yurt dışından gelen kaçak telefon gibi bi problem olunca ne yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…