• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buharlı temizleyici kullananlar bir bakar mısınız?

nayko_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
654
114
123
Kocaeli
Philips'in buharlı temizlik süpürgesini aldım.Hem süpürme hem buharlı temizliği aynı anda yapıyor.Bugün geldi,denedim hemen ama yerlerde dalga dalga iz kaldı.Böyle iz bırakacaksa ne anlamı kaldı? :(

Ben de kullaniyorum. Benimki karcher'in supurme ozelligi olmayani.
Yerler dedigin parke mi fayans mi?
Dalga buharla temizlediginden suyun etkisiyle oluyor. Biraz sonra geciyor.

Ben alf kullaniyorum supurme ozelligi yok .silerken biraz islak gibi oluyor ama sonra geciyor iz kalmiyor

Biz fakir steam mop kullaniyoruz hem bende var hem kayinvalidemde valla cok sukur hic boyle sikintilari yok o geldiginden beri viledalar emekli oldu philips in maratonu var utusu var o konularda cok iyi ama buharli da neden boyle bir hata cermis anlamadim iadesi oluyorsa yap fakir al kesinlikle 10 num cunku

bizim evde de var markasını hatırlamıyorum maalesef şu an ama oluşan o lekeler uçup gidiyo ki:) en sevdiğim temizlik aletidir ayrıca kendisi. sayesinde birkaç günyerlere çıplak basma özgürlüğü yaşıyorum sonra yine kıllanıyorum D:

karcher sc 1020 den memnun kaldınız mı peki ? bende düşünüyorum hem silsin hem süpürsün istiyorum..

Back