Buharlı temizleyici,koltuk takımımın rengini değiştirdi

mgokche

can oğlummm<3
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
237
0
296
Ankara
Kızlar selam..yardımınıza ihtiyacım var.Beko stream box aldık,buharlı temizleyici..minik bebeğimiz olduğu için daha temiz olsun evimiz istedik..eşim beceriklidir,ben oğlumla ilgilenirken oturma odamızın gül kurusu koltuk takımını,bununla eşim temizledi..ama geçtiği yerlerde renk farklılıkları oluştu,üzerinden tekrar geçtik,eşit şekilde sürmeye çalıştık,yine de eski rengine dönmedi,hafif pembeleşti..bekoya sorduk,ilk kez böyle bir şey duyduk dediler..nette araştırdım,paylaşılan bir bilgi yok..teknik servis de yeniden düzgün bir şekilde silsinler demiş..sonuç değişmedi..mobilyamız bellonanın,orayla görüştük,yine bir sonuç alamadık..bu sorunla karşılaşan tek biz miyiz merak ettim,yardım önerisi olan varsa cevap bekliyorum..mobilyam nasıl eski haline döner sizce ??

Kızlar selam..yardımınıza ihtiyacım var.Beko stream box aldık,buharlı temizleyici..minik bebeğimiz olduğu için daha temiz olsun evimiz istedik..eşim beceriklidir,ben oğlumla ilgilenirken oturma odamızın gül kurusu koltuk takımını,bununla eşim temizledi..ama geçtiği yerlerde renk farklılıkları oluştu,üzerinden tekrar geçtik,eşit şekilde sürmeye çalıştık,yine de eski rengine dönmedi,hafif pembeleşti..bekoya sorduk,ilk kez böyle bir şey duyduk dediler..nette araştırdım,paylaşılan bir bilgi yok..teknik servis de yeniden düzgün bir şekilde silsinler demiş..sonuç değişmedi..mobilyamız bellonanın,orayla görüştük,yine bir sonuç alamadık..bu sorunla karşılaşan tek biz miyiz merak ettim,yardım önerisi olan varsa cevap bekliyorum..mobilyam nasıl eski haline döner sizce ??

acaba koltuk takımınızın kumaşı boyasını atan kumaş mı?

daha önce bezle silinmişti ve sıkıntı olmamıştı..buhar yoğunluğu mu sebep oldu acaba diyorum o yüzden

daha önce bezle silinmişti ve sıkıntı olmamıştı..buhar yoğunluğu mu sebep oldu acaba diyorum o yüzden

bezle silerken zaten kaynar su kullanamazsın elini haşlar...makinanın buharı kumaşın rengini vermesine neden olmuştur..kumaş kaliteli değilse olur bu..renk veren kumaş

Ben de beko steam box kullanıyorum.Koltuklarımda bir problem olmadı.Hem de en yüksek buhar konumunda siliyorum.Keşke önce küçük bir kısmında deneseydiniz.Muhtemelen koltuğun kumaş cinsiyle alakalı.

sorunu tespit ettik,eşim silerken hep aynı yönde silmemiş..gel git yapmış.kumaşın türüyle de alakalı olacak şekilde gel git yapılan yerlerde ton farkı oluşmuş.yani renk akması yok,süpürünce de olur ya biraz koyuluk açıklık onun ciddi hali oluştu bizde..tekrar tekrar sildikçe düzeliyo tabii bu kez aynı yöne doğru siliyoruz..teşekkür ederim fikirleriniz için..

Back
X