Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebiş yemeklerinizi buharda pişirenler, hangi ürünü kullanıyorsunuz arkadaşlar. Ben henüz başlamadım, ama besin değerini en iyi şekilde saklaması, buharla pişirdiğimizde gerçekleşiyormuş. Ama ne kullanacağımı bilmiyorum:1no2:
ben arzum bebenin sterilizatorunu almıstım kucuk ek parcası var o da yumurta pişirme buharda haslama ve biberon ısıtma işlevlerini goruyor .ben cok memnun kaldım hepsi birarada
sağol meyracım, nasıl plastik mi pişirilen yer, plastik zararlı olursa diye cam bişeyler istiyorum ama nasıl bişey alacağımı bilemiyorum, sen bütün bebiş çorbalarını onda mı yapıyorsun
canım ben arçeliğin beb robotunu kullanıyorum, küçük bir alette olduğu için fazlada yer kaplamıyor, önce pişiriyor, eğer istersen yine aynı aleti kullanrak brlrnderdan geçiriyorsun, miniğinin maması hazır canım, adı arçelik bebeğim.
ARZUM Bebbe Sterilizatör ve Buharlı Pişirici - Anneyiz.Biz | MARKET lınkte ıncele jaspercim evet plastık ama o kadar kalıtesz oldugunu dusunmuyorum yani o kadar ıncelersek işin icinden cıkamayız bence ben bununla sebze puresı yapıorum corbaları normal pişirerek blenderlayark yapıorum