Buhara hastanesi tüp bebek erzurum

Kitap delisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
2
2
30
Merhaba arkadaşlar,
8 yıldır tedavi için gitmediğim hastane kalmadı konya'da ve samsun'da malesef sonuç alamadım.
artık umudum da kalmamıştı eşimin işi nedeniyle erzurum'a yakındık ve orada tedaviye başladık olumlu sonuç aldık 4 aylık olduk artık o kadar mutluyum ki anlatamam keşke daha önce gelseydim erzuruma diyorum hep.
En büyük şansım Hümeyra Çanakçı ve ekibine Embriyolog İlhan Özdemir'e emekleri için çok teşekkür ederim iyiki varsınız🥰
Tedaviye başlamak isteyenlere tavsiye ederim
içiniz rahat bir şekilde gidebilirsiniz çok ilgili ve güler yüzlüler emeği geçen herkese minnettarım
Melek yüzlü hümeyra hocam sizi çok seviyorum sayenizde annelik duygusunu tattım❤

Bende Hümeyra çanakçı ya gitmek istiyorum özellikle kadın doktor olduğu için ama bünyamin borekciyi öneriyorlar genelde..Birde buharanin labarotuarlari iyi değil falan diyorlar. Hümeyra çanakçı tecrubeli mi? Kaç yıldır yapıyor tüp bebek acaba?

Bende Hümeyra çanakçı ya gitmek istiyorum özellikle kadın doktor olduğu için ama bünyamin borekciyi öneriyorlar genelde..Birde buharanin labarotuarlari iyi değil falan diyorlar. Hümeyra çanakçı tecrubeli mi? Kaç yıldır yapıyor tüp bebek acaba?
Genelde tedavi sürecini hep Bünyamin hoca yürütüyor. Hümeyra hanımı tüp bebek kısmında pek görmedim ben. Yaklaşık 2 yıldır gidip geliyorum. İki düşük oldu ama bakalım devam eder miyim

X