• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buhar Makinesi almalı mıyız?

aydinimren

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
129
0
16
Bursa
arkadaşlar ocakta doğumum var inşallah ve tecrübeli olan hanımlara danışmak istedim, siz ne düşünüyorsunuz?
hamilelikte de gerekli diyenler var onun için şimdiden alayım derken kimi iyi dedi kimi kötü... bebek veya kendiniz için buhar mak/oda nemlendirici almalı mıyız? daha önce kullandınız mı, iyi mi? havalar soğudu ve kaloriferli evde oda havası çok kuruyor çünkü. benim bile burnum tıkalı, bebiş napsın... eski usul petek üstü ıslak bez olayı mı iyi yoksa:)

arkadaşlar ocakta doğumum var inşallah ve tecrübeli olan hanımlara danışmak istedim, siz ne düşünüyorsunuz?
hamilelikte de gerekli diyenler var onun için şimdiden alayım derken kimi iyi dedi kimi kötü... bebek veya kendiniz için buhar mak/oda nemlendirici almalı mıyız? daha önce kullandınız mı, iyi mi? havalar soğudu ve kaloriferli evde oda havası çok kuruyor çünkü. benim bile burnum tıkalı, bebiş napsın... eski usul petek üstü ıslak bez olayı mı iyi yoksa:)
bende ocak annesiydim tatlım daha oglusum doğmadan aldım bence gerekli çünkü gerçekten hava kuru oluyor ve gribal enfeksiyon oluyor bnce almakta ayda var ben her kış kullanırım​

kuzenim geçen sene doğum yaptı.o almıştı ama hiç etkisinin olmadığını söyledi ki en iyi markalardan birini almışlardı. Bazı doktorlar alın diyor, bazıları çok etkisi yok sadece içinizi rahatlatır diyor.Ben de kararsızım.Ocak'ta doğacak benim kızım da kısmetse.Almayı düşünmüyorum ben ama belki kuzeniminkini alıp denerim fark ediyor mu diye.

markası ve modeli konusuna tavsiyeniz var mı?

benim eşimin medical ci arkadası vardı ozaman ondan almıştı chicco du markası ama hiç arastırmadım nasıldır diye bi fikrim yok yani bi arastır ama ben memnunum3 senedir kullanıyorum

Son düzenleme:
Back