Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sağol canım oğlum öksürüyor ve burnu tıkalı hırıl hırıl yawrum kalorifer suluğu kar etmedi su ısıtıcı ise hemen kesiliyor diye buharlı düşünmüştüm ama ben sıcak hava mikropları daha fazla yayıyor diye biliyordum ama genede teşekkür ederim
ben de chicco soğuk buhar makinesi aldım..
burnu tıkalıyken çalıştırıyorum yarım saat kadar iyi geliyor..
bunun dışında sabahları yarım saat odaları havalandırıyorum yeterli oluyor..
buhar makinesini fazla çalıştırmak da doğru değilmiş çünkü..
almayı düşünüyorsan dediğim ürün güzel...ancak az da olsa sesi çıkyor buhar çıkışı esnasında..ama rahatız edecek kadar değil..a.s
Canım biz aldık ama şimdi kullanmıyoruz...
ilk üç ay oğlumda burnun tıkanması ve hırıldamalar bayağı fazlaydı ve kullanır kullanmaz farketti ve şikayetlerimiz bitti...
Ben philipsin aldım güyya ses çıkarmayanından ama az da olsa ses çıkartıyor.
Bana kalırsa daha uygun bir şey alabilirsin hepsi aynı görevi görüyor,değişen bir şey yok
Sinbodan bayağı memnuun kalanlar var bilseydim sinbo alırdım...
bende tefal var kendim için almıştım 4 sene önce ecrinede kulkanıyorum özellikle gece ufoyu çalıştırırken bir süre onuda çalıştırıyorum çünkü elektrikli ısıtıcılar havayı kurutuyo oda burun tıkanıklığı yapıyor çocukta buhar makinesi ile dengeliyoruz odanın nemini
teşekkür ederim kızlar sinbodan aldık 40 ytl baya uygun bir fiyata ve hiç sesi yok gayet güzel almak isteyen olursa tavsiye ederim umarım faydasını görürüz ilginiz için teşk ederim
Kızlar benimde oğlumun burnu doğduğundan beri tıkalı serum fiyolojik kullandık 4 kutu şimdide deniz suyu aldık onu kullanıyoruz ama yine değişen bişey yok.Evde buhar makinasıda yok almayı düşünüyoruz ama faydası olurmu bilemiyorum.