Çocuk Hastalıkları Buhar makinalarından(oda nemlendiriciler) memnunmusunuz?Hangisini tavsiye edersini?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Buhar makinalarından almak istiyorum. Ama hangisini alacağıma karar veremedim, sıcak hava mı yoksa soğuk hava üretenmi daha sağlıklı? Soğuk hava üretenlerden alsam kışın odasını soğutur mu acaba?
Neye iyi geldiğinide yazarsanız sevinirim. Birde hangi markayı tavsiye edersiniz.

ben de tefal kullanıyorum.çok ta memnunum.evet soğuk hava verenlerinden ama düşük ayarda çalıştırınca odayı soğutmuyo.burun tıkanıklığına iyi geliyor,böylece bebekler emerken ve uyurken burunlarından daha rahat nefes alıyor.Bize doktorumuz bebeklerin burunlarından nefes almalarının gerektiğini, ağızlarından nefes alırlarsa üst solunum yolu rahatsızlığı ve kulak iltihaplanması gibi hastalıkları çok sık geçirebileceklerini söylemişti.bir de bulunduğunuz ilin nem oranı iyi ise pek gerek yok canım.

Ben chicco nun soguk hava nemlendiricisini kullaniyorum. Simdilik memnunum. Bizim ev cok sicak oldugundan soguk tercih etmistik ama kalorifer calismadan oncede calistirdim bir problem yoktu. Odayi sogutmadi anlayacaginiz. :)

ben henüz almadım araştırıyorum bnde iyonlulardan almamı öneriolar genelde cnm

ben de kraftı öneririm hem ucuz, güzel ,küçük ve sessiz. taşıması da kolay.diğer markalara boşuna o kadar para vermeyin.hepsinin işlevi aynı

ya ben vaz geçicem galiba, bebeklerde alışkanlık yapıyomu bir doktordaönermiyor buhar makinalarını, onun yerine o daya bir tas su koyun diyor, kafam karıştı.

ben chicconun iyonlu buhar nemlendiricisini almıştım hiç memnun kalmadım veşunu gördümki özentiyle aldım boşuna almışım daha gerekli birşey alabilirmişim,bebeğimin burnu geçen kış hep tıkalıydı hiçte fayda etmedi engüzeli hergün 1 saat kadar odayı havalandırmak hemde ücretsiz:)

chicco iyonlu kullanıyorum. Elif hastalandığında doktorumuz önermişti. Ancak yalnızca hastalandığı zamanlarda ve yatmadan 1 saat önce çalıştırıp kapatmamızı söyledi. Normalde bende petek üstüne su yapıyorum. Yalnızca burnunun tıkalı olduğunu anlarsam yatmadan 1 saat önce ELif odada yokken çalıştırıp kapatıyorum. Memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…