• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buhar kazanlı ütümü? yoksa gereği yok normal buharlı yetermi??Sizce Hangisi?

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
Kızlar ben geçen ay çeyizim için tefalin autoclean500 tabanını kendi temizleyen 2600 wattlık ütüsünden aldım kampanyalı(275lira) ve taksitle mutlu mutlu :66:ütüyüde çıkardım aradan die düşünüodumki ama şimdi başka bi arkadaşım içime kurt düşürdü :18:almışken buhar kazanlılarından alsaydın kesinlikle çok farkı oluo dikey bile ütülediğinde müthiş sonuç verio dio:97: açıkçası gidip değiştirsemmi die düşünmeye başladım kullanan warsa lütfen fikir wersin gerçekten gerek warmı buhar kazanlılardan memnunlarmı ??:26:

kazanlı olandan kullanıyorumm...
ökazansız olanındandı..
1 saate yapacağın ütüyü bir kere yarım saatte bitirebiliyorsunn..
benim gibi 3 çocuk ve hergünn çamaşır yıkayan ve çoraplar hariç herşeyi ütüleyen biriysen kazanlı ütü çok rahatlık...

almışken alabiliyorsanda kazanlı kesinliklee..çok fark varr...
kullanınca farkı göreceksin zatenn...
normalde çamadığın tüm kırışlıklarrr kazanlıdaa çok güzel açılırr.ve rahat bir ütüleme yaparsınn..
sevgilerr mutluluklarr...

eğer terziysen al kazanlıyı ama benim gibi öle ayda yılda bi ütü yapıosan hiiiç gerek yok.hatta bence bu ütülerin giderek büyüyeni değilde daha ufaklarını çıkarsalar artık kocAman ütüyle helede gömlek ütülemek sinir ediyo beni.bide taşıcan o ütüyü sağa sola kazanlılarda kocaman nereye koycağını şaşırırsın ayrıca tefalde çok güzel ütü yapar.bence değiştirme boşuna

eğer terziysen al kazanlıyı ama benim gibi öle ayda yılda bi ütü yapıosan hiiiç gerek yok.hatta bence bu ütülerin giderek büyüyeni değilde daha ufaklarını çıkarsalar artık kocAman ütüyle helede gömlek ütülemek sinir ediyo beni.bide taşıcan o ütüyü sağa sola kazanlılarda kocaman nereye koycağını şaşırırsın ayrıca tefalde çok güzel ütü yapar.bence değiştirme boşuna

yani şuan zaten ütüyle alakam yok ama evlenince dahamı pratik olur acaba diorum kazanlıların buhar gücü çok yüksek olduğu için yormadan açıomuş kırışıklıkları perdeleri felan astıkan snr ütüleyebiliomuşsunn bilmiorum kararsızımm :97:

teknolog önerin için teşekkürler peki senin ütünün markası ne? tefalin kazanlısı iyimidir acaba?

tefalin kazanlısı canım..
evet gayet memnunumm ilk çıktığında almıştımm...3 seneyi geçti..
şimdi çıkanlar dahada güzel incelemiştimm..
arkadaşın dediği gibi tabi ütü ile alakan yoksa koca ütüye gerek yok ama
gerçekten süper ütülüyorr...
kendisine uygun bir ütü masası varr ...kazanı yerine koyuyorsunn ben hiç kaldırmıyorum masayı..hemen düğmesini açıp ütülüyorumm...suyu bitincedee ütüyü taşımıyorsun zatenn deposu var çıkan onu doldurup getirip takıyorsunnn....pratik yanii...

cnm ben kullanmadım ama teyzem kullanıyor kazanlıdan çok memnun hem zamandan tasarruf diyor hem de çok güzel ütülediğini söylüyor. onlar da 2kişiler ama kazanlıyı tercih ettiler. ütü yapmaktan hoşlanmıyosan bence kazanlı al kısa sürede çok ütü yapıp işini bitirmiş olursun. ben almadım daha ama kazanlı düşünüyorum. fiyat olarak pahalı tabi ama kaliteli sonuçta..

bende şuan ütü arayışı içindeyim ve kazanlı almaya karar verdim herkes çok memnun
şuan çalışıorum evlendiğimde de çalışmayı düşünüyorum zaman çok değerli olacak :)
bu konuyu okuyan kazanlı ütü kullanıcıları hangi marka ve model kullandıklarını belirtirlerse çok sevinirm
şimdiden tşk,

cnm ablam geçen hafta tefalin kazanlı ütüsünü aldı. fiyatı 300 tl mi neydi. çok ama çok memnunmuş, pantolonun üzerinden bir kez geçiyorum, jilet gibi yapıyor dedi. öve öve bitiremedi, ben de çeyizime aynısından alıcam.

tefal kullanıyorumm çokta memnunumm.kazanlı olanından....

cnm ablam geçen hafta tefalin kazanlı ütüsünü aldı. fiyatı 300 tl mi neydi. çok ama çok memnunmuş, pantolonun üzerinden bir kez geçiyorum, jilet gibi yapıyor dedi. öve öve bitiremedi, ben de çeyizime aynısından alıcam.

bende tefal baktım orta halli ürünleri 350-400tl arasında
benim orta halli dediğime bakmayın diğerleride evde kullanım içn fazla ürünler
benim baktıklarımda kireci fln toplayan bölüm fln oldukç güzel biraz daha araştırıp almayı planlıyorum
ayrıca yardımcı olan arkadaşlar tşklerr :) :)

Son düzenleme:
Back
X