ben philips kullanıyorum üç yıldır ve aşırı memnunum tavsiye ederimKızlar merhaba, aylardır ütü araştırıyorum ancak hala bir sonuç alamadım. Pek beceremediğim için buhar kazanlı alacağım, öne çıkan 2 marka var, Tefal ve Philips. Philips öyle ki hem aşırı pahalı, hem memnuniyet oranı çok yüksek, buna rağmen asla ütülemiyor diyenlerin oranı da çok yüksek.
Az buz paralar vermeyeceğiz, konulara bakıyorum da 2-3 yıl önce 300 TL'ye alıyormuş insanlarTavsiyelerinizi bekliyorum
üç yıl önce ben 1000 liraya almıştım kazanlılar pahalı ama kesinlikle hak ediyor,özellikle hafif olması son derece kolaylıkKızlar merhaba, aylardır ütü araştırıyorum ancak hala bir sonuç alamadım. Pek beceremediğim için buhar kazanlı alacağım, öne çıkan 2 marka var, Tefal ve Philips. Philips öyle ki hem aşırı pahalı, hem memnuniyet oranı çok yüksek, buna rağmen asla ütülemiyor diyenlerin oranı da çok yüksek.
Az buz paralar vermeyeceğiz, konulara bakıyorum da 2-3 yıl önce 300 TL'ye alıyormuş insanlarTavsiyelerinizi bekliyorum
ben philips kullanıyorum üç yıldır ve aşırı memnunum tavsiye ederim
Merhaba, buhar Kazanlı ütülerde philips çok Hafif oluyor ve yormuyor. Ama Tefal ağır ütü yaparken biraz yoruyor. Ben Haziran ayında çok araştırıp philipsin Kazanlı ütüsünü aldım çok memnunum çok rahat ütü yapıyorum.
benimki plus ısıyı kumaşa göre kendi ayarlıyor ,kırışık bir ceketi askıya asıp buharı püskürtmem yeterli oluyor,bazı gömlekleri daha çok temas ettirmem oluyor oda kumaşın yapısını hiç bir ütü açamaz,komşumdada tefalin kazanlı ütüsü var oda jilet gibi yapamadı.ama evime gelen yatılı misafirlerim kullandıklarında ütün harika dedikleri olmuşturBu elite modelinin 2 tipi var şu an, biri elite diğeri elite plus, sizinkinde ısı derecesini siz mi ayarlıyorsunuz? Ütü güzel ama kırışıklıkları %60 açıyor falan yazmışlar. Sizde de öyle bir durum var mı?
Bende olan modelin fotosunu bıraktım. Ben memnunum ısıyı kendi ayarlıyor şok buharı çok etkili. Mağazacılık yapan arkadaşım kullandı ütüyü diket buhar performansı mağazalarda kullanılan dikey ütülerden daha iyi dedi. Bi de söyle düşün ilerde yorgun ve ya kol omuz sıkıntın olduğunda ağır ütü işkence olur annemden biliyorum o tefal kullanamıyor ağır olduğu içinYa philips için çok iyi yorum var ama kırışıklık açmıyor diyen çok fazla insan da var. Ondan dolayı tereddüt ediyorum. Siz hangi modelini aldınız? Jilet gibi yapıyor mu gerçekten?