- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.931
-
- Konu Sahibi ezelinur06
Kendi kendine yapsa güzel olurdu tabiSiemens'inki güzel. TS2oXTRM mi ne olması lazım modeli. Ama tabi bir ütüde ne arıyorsunuz onu bilemiyorum :)
Bnde philips kullaniyorum ama normal ütülerinden..Almisken buhar kazanlı alayım dedim ama kendi icinde cok cesidi var hangisi iyi hangisini almali bilmiyorum peki annenizinkinin modeli ne olarak geciyor?Philips alın derim. Ben buhar kazansız azur modelini, annemde buhar kazanlısını kullanıyor şuan, çok memnunuz.
Aslında ütüden anlamiyorum annem aaa cok guzelmis desin yeterli bnm icin:)Siemens'inki güzel. TS2oXTRM mi ne olması lazım modeli. Ama tabi bir ütüde ne arıyorsunuz onu bilemiyorum :)
Aslında ütüden anlamiyorum annem aaa cok guzelmis desin yeterli bnm icin:)
Baktım şimdi netten kodu GC7031/20 -2400W olan modeli. Geçen sene ben almıştım anneme gayet memnun.Bnde philips kullaniyorum ama normal ütülerinden..Almisken buhar kazanlı alayım dedim ama kendi icinde cok cesidi var hangisi iyi hangisini almali bilmiyorum peki annenizinkinin modeli ne olarak geciyor?
Siemens'inki güzel. TS2oXTRM mi ne olması lazım modeli. Ama tabi bir ütüde ne arıyorsunuz onu bilemiyorum :)