Buharlı Ütüler Buhar kazanlı ütü kullananlar ...

ezelinur06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
1.412
1.931
Kızlar günlerdir anneme ne alıcam diye düşünüyordum ihtiyacı olan bisey alaym diyorm ama hic bisey bulamıyodum derken annemin ütüsü bozuldu ohh dedim cok sükür alabilacak bisey buldum...Ama karar veremiyorum hangi buhar kazanlı ütüyü almalıyım cok secenek var 600 tl ye kdr nakitim var..
Kullanip memnun kalanlar modelini yazarsa cok mutlu olucam gercekten karar veremiyorm hangisini almaliyim diye
Simdiden tesekkur ederm:)

Siemens'inki güzel. TS2oXTRM mi ne olması lazım modeli. Ama tabi bir ütüde ne arıyorsunuz onu bilemiyorum :)

Fiyatı daha uygun olduğu için delongş almıştım braun ile aynı firmanın ürünü türkiyeye yeni yeni geldiği için fiyatlar daha uygun.
Çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım

Philips alın derim. Ben buhar kazansız azur modelini, annemde buhar kazanlısını kullanıyor şuan, çok memnunuz.
Bnde philips kullaniyorum ama normal ütülerinden..Almisken buhar kazanlı alayım dedim ama kendi icinde cok cesidi var hangisi iyi hangisini almali bilmiyorum peki annenizinkinin modeli ne olarak geciyor?

Aslında ütüden anlamiyorum annem aaa cok guzelmis desin yeterli bnm icin:)

:) Anneye gider mi bilmem benimkisi, siyah olduğu için ben tipine vurulmuştum ama klasik açık renklere daha meyilli oluyor onlar.

Rengi dışında kullanımından falan çok memnunum, gerçekten bi tık üstü kendi kendine ütü yapması olur Tek defa sürmem yetiyor genelde. Kireçli su sorunu falan da yok. (Yani musluktan kireçli su akan yerlerde bir üst modeli daha iyi olur uzun kullanım için, o modelin kireç filtresini değiştirmek için ayrı bir aparatı var)

Bnde philips kullaniyorum ama normal ütülerinden..Almisken buhar kazanlı alayım dedim ama kendi icinde cok cesidi var hangisi iyi hangisini almali bilmiyorum peki annenizinkinin modeli ne olarak geciyor?
Baktım şimdi netten kodu GC7031/20 -2400W olan modeli. Geçen sene ben almıştım anneme gayet memnun.

Siemens'inki güzel. TS2oXTRM mi ne olması lazım modeli. Ama tabi bir ütüde ne arıyorsunuz onu bilemiyorum :)

ben de kullanıyorum bu ütüyü, annemde ve arkadaşımda tefal var ikisini de kullandım bizimki buhar gücünden açık ara önde :)
iki sene kadar oluyor alalı 500 civarı bişeydi çok memnunum tavsiye ederim. ayrıca safkelebek ben de görüntüsüne bayılarak almıştım :)

bence ütüyü anneler gününden sonrada alabilirsin..anneler gününde eve eşya almak yerine kişisel hediye al bence..

Philips GC7330 buhar kazanlı ütüm var yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum...canım annem bana doğum günü hediyesi almıştı...müthiş bir ütü her ne kadar ben yapmasamda biliyorum Geçtiğimiz aylarda yardımcı ablam yanlışlıkla ütü kısmını elinden düşürmüş tabanı zedelendi değiştirdiler, yedek parçasıda makul çok pahalı değil... Şiddetle tavsiye ederim...

Tefal kullanıyorum 700 e almıştık sanırım çok çok memnunum hiç ugrastirmiyor ve dağ gibi Kıyafetler bitiyor hemen uzun zamanımı da almiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…