çok az 45 tl günlük 9_5 çalışan ev işlerıne gıdenler bıle 160 180 arası alıyorlar 100 den asagı kabul etmeyın çaresiz değilseniz3 konum bugun ama icerik farkli:)
Kizlar cok uzun zmandir iş ariyordum.
Bir çok yere cv birakmistim.
Biri dnus yapti part time sadece hafta sonları 09:00 - 21:00 arasi günlük 45 tl szce iyimi.
Çocuklara yonelik bir is ...
11 aylik bebeğim var.
Hafta snlari esim ilgilnir diye dsnuyorum ama daha belli değil.
Kizimi birakip gtmeliyim.
Ama hersey onun icin
3 konum bugun ama icerik farkli:)
Biri dnus yapti part time sadece hafta sonları 09:00 - 21:00 arasi günlük 45 tl szce iyimi.
11 aylik bebeğim var.
Ama hersey onun icin
45tl mi?? Cok az degilmi ?
45 lira çok az,sabah 9 akşam 9 çalışacaksınız eve dönmeniz servis yoksa 10-11 bulur,hele ayakta yapılan bir işse çok yorulursun,günlük alınan para şehire göre değişebilir ama 80 ile 100 lira arası isteyin.3 konum bugun ama icerik farkli:)
11 aylik bebeğim var.
Ama hersey onun icin
Hayır iyi değil tabii. Yarım günlüğüne (4 saatliğine) temizliğe gelenler 70-75 TL alıyor. Sizin yapacağınız iş daha kalifiye bir iş. Ücreti daha çok olmalıydı.
Yarı zamanlı fast food restoranında veya markette çalışsanız daha çok kazanırsınız.
Az mi??? bilmedigim icin size sordum .
Maddi manevi cok ihtiyacmiz var .
Ayy az miii
Canim ben turkiye gunluk standartini bilmiyorum ama bana cok az geldi.. saat ucretine cevirdigini dusunsene 3,75 ediyor??
Benim okudugum sehirde saatine 2.5 tl veriyorlar. Sadece hafta sonuysa ve iki gunse haftada 100 lira rahatlatirsa mantikli. el mecbur hic yoktan iyidir
Ayy bende ne sevindim ne sevindim.
Bu iste kaldi o zaman of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?