Bugunun 3.konusu .

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
3 konum bugun ama icerik farkli:)

Kizlar cok uzun zmandir iş ariyordum.
Bir çok yere cv birakmistim.
Biri dnus yapti part time sadece hafta sonları 09:00 - 21:00 arasi günlük 45 tl szce iyimi.
Çocuklara yonelik bir is ...
11 aylik bebeğim var.
Hafta snlari esim ilgilnir diye dsnuyorum ama daha belli değil.
Kizimi birakip gtmeliyim.
Ama hersey onun icin

çok az 45 tl günlük 9_5 çalışan ev işlerıne gıdenler bıle 160 180 arası alıyorlar 100 den asagı kabul etmeyın çaresiz değilseniz

Hayır iyi değil tabii. Yarım günlüğüne (4 saatliğine) temizliğe gelenler 70-90 TL alıyor. Sizin yapacağınız iş daha kalifiye bir iş. Ücreti daha çok olmalıydı.

Yarı zamanlı fast food restoranında veya markette çalışsanız daha çok kazanırsınız.

45 lira çok az,sabah 9 akşam 9 çalışacaksınız eve dönmeniz servis yoksa 10-11 bulur,hele ayakta yapılan bir işse çok yorulursun,günlük alınan para şehire göre değişebilir ama 80 ile 100 lira arası isteyin.

Ayrıca part time olmuyor ki part time 4 saat olur,hadi en fazla 5 saat olsun,sizinki tüm saate giriyor aslında.80 lira en az dedim ama o bile az olur.

Ay oylemi uzuldum simdi bilmiyorum ki iste piyasayi saf gibi iş buldum diye gözume uyku girmiyor bide.bir bardak su iciyim o zaman

Benim okudugum sehirde saatine 2.5 tl veriyorlar. Sadece hafta sonuysa ve iki gunse haftada 100 lira rahatlatirsa mantikli. el mecbur hic yoktan iyidir

12 saat geçen yıl 60 liraya çalışıyordum ben ama garsonluk yapıyordum. Zordu yani işim. Yorucu değilse eğer ve yemek+yol yoksa kabul edebilirsiniz.

Asla olmaz!
Sırf ihtiyacın var die o zaman günlük 10 tl de mi olsun
Olmaz öyle şey
Emeğin karşılığı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…