Bugunlerdeki en buyuk derdim

melikelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
317
72
98
Evet buraya yazıyorum. Çünkü bugünlerde sürekli bunu düşünüyorum. Doktorum rahim filmi istedi. 2 ay önce çapa hastanesine gittim fakat akıntı var diye cekemedi. Yani ilacı vermedi sadece. Ama bazı yorumları okudum can verdim çok zor falan yazmışlar. Acıya dayanirim aslında ama yorumlar benim acayip derecede psikolojimi bozdu. Radyotom radyomar ve echomar hastanesinin c kollu makine ile çektiğini ve acı vermediğini yazmislar. Sizce ozelemi gidip cetirsem yoksa boşuna o kadar para vermeyip devlet hastanesindemi cektirsem. Bu filmi çektiren bayanlar gerçekten çok aciyormu fikirlerinizi yorumlarinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim

anestezi verilmisti bana cekilirken unv hastanesinde cektirdim kendime gelincede hastaneden cikip güne gitmistim hic agrim sizim olmamisti cok hecmis olsun canim

Herkesin hsg deneyimi farkli. Kimi duymadim bile diyor kimi dogumdan beterdi diyor. Ben riske girmeyip narkozlu yaptirdim. 10 dk falan uyudum sadece. Ama uyandigimda hissettigim agriyi gorunce iyi ki narkozlu olmusum diyorum. Islemden sonra bu kadar agri varsa kimbilir o anda neler olurdu diyorum. Ama dedigim gibi kisiden kisiye degisiyor.

Bende 2 ay önce anestezi ile çektirdim. İyi ki öyle çektirmisim hakikaten uyandıktan sonra bile ağrım vardı .

Ama bildiğim kadarıyla c kollu makine ile ağrısız çekiliyormuş . Onu da tercih edebilirsiniz.

Delete hastanesinde yaptirdim ve bayilcam sandig. Öldüm Öldüm dirildim. Echomar da yaptirdim ve hiç bir şey hissetmedim. Fiyat olarak ta fazla oynamiyor yanlış değilsem . Bence Echomar pişman olmazsin

Back