bugünki pilanlar...

elnare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
808
51
32
arkadaşlar bugunki pilanınız ne yılbaşı gecesini nasıl kutluyorsunuz .ben pek fazla bişe yapamıyorum .annemle yemekleri yaptık pasta börek fln .eşimde 11de gelcek işten annem eşim ben soframızı kurup karşılıycagız 2013

benim için diğer günlerden pekte farklı sayılmaz
yine evdeyim,yine yemek yaptım kocamı bekliyorum.ve yine pc başındayım

değişik bişeyler olaydı iyiydi..b

elki kocam dışarı çıkarır beni belli mi olur ama böyle bi jest beklemiyorum açıkçası..

neyse bende bikaç saat sonra zengin olacağımın hayallerini kurayım bari

biletmi aldınız biz almadık inş piyangoyu kaparsınız

diğer günlerden bir farkı yok elnarem .
Inşallah hepimiz için hayırlı bir yıl olur

Haram kız o para , ben bilet almadım
tbi alın teri olmadıgı için ole :13:.ama düşün bunca insan arasından sana cıkmış bi özelligin var allah belkide sınıyodur belkıde şansın yüzüne güldü .ben almıyorum biliyorum zaten bana cıkmaz

inşallah tubişim .inşanlah .benim diger günlerden fark var aslında kociç 2fln geliyordu ya işten normalde bugun 11de gelcek

Iyisin kiz ozaman :) bende her zamankinden fazla çalıştım :) haldir haldir alışveriş yapıyo ya millet :) ne varsa sanki :)

Herzamanki gibi annem,anneannem, ben tv izleyeceğiz, sohbet edeceğiz.Sıradan bi günden tek farkı yediklerimiz olacak çerez, pasta vs :) Yalnız konu başlığını yanlış yazmışsın dikkatimi çekti uyarmak istedim.Bugünki değil bugünkü, pilan değil plan :) herkese mutlu yıllar dilerimm

Kesinlikle rabbim siniyodur canım o şekilde de sinanmak istemem doğrusu.
Zaten bizim gibi garibana çıkmaz ki hep zengine çıkıyo genel de
Geçen yıl yaşlı bi dede ye çıkmıştı ilk önce evlenmişti diye hatırlıyorum

arkadaşlar azerbaycan artık yeni yılı karşıladı .artık 2013teyiz inşallah bu sene herşey gölnümüzce olur .aayy bu sene bi başka sevinçle karşıladım yeni yılı :79::81::98::108::118::119::123::130:mmmuuuuuuuuuççççççkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Hayrola kiz keyfin yerinde masallah Allah bozmasın :) yeni yıl sana güzellikleriyle geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…