biletmi aldınızbenim için diğer günlerden pekte farklı sayılmaz
yine evdeyim,yine yemek yaptım kocamı bekliyorum.ve yine pc başındayım
değişik bişeyler olaydı iyiydi..b
elki kocam dışarı çıkarır beni belli mi olurama böyle bi jest beklemiyorum açıkçası..
neyse bende bikaç saat sonra zengin olacağımın hayallerini kurayım bari
inşallah tubişim .inşanlah .benim diger günlerden fark var aslında kociç 2fln geliyordu ya işten normalde bugun 11de gelcekdiğer günlerden bir farkı yok elnarem .
Inşallah hepimiz için hayırlı bir yıl olur
biletmi aldınızbiz almadık inş piyangoyu kaparsınız
tbi alın teri olmadıgı için ole :13:.ama düşün bunca insan arasından sana cıkmış bi özelligin var allah belkide sınıyodur belkıde şansın yüzüne güldü .ben almıyorum biliyorum zaten bana cıkmazHaram kız o para , ben bilet almadım
inşallah tubişim .inşanlah .benim diger günlerden fark var aslında kociç 2fln geliyordu ya işten normalde bugun 11de gelcek
tbi alın teri olmadıgı için ole :13:.ama düşün bunca insan arasından sana cıkmış bi özelligin var allah belkide sınıyodur belkıde şansın yüzüne güldü .ben almıyorum biliyorum zaten bana cıkmaz
arkadaşlar azerbaycan artık yeni yılı karşıladı .artık 2013teyiz inşallah bu sene herşey gölnümüzce olur .aayy bu sene bi başka sevinçle karşıladım yeni yılı:79::81::98::108::118::119::123::130:mmmuuuuuuuuuççççççkkkkkkkkkkkkkkkkkk