- 2 Eylül 2011
- 62
- 3
Kızlar 3 yıl önce 1,5 yıl kadar lens kullanıp kaşıntılardan dolayı bırakmıştım. şimdi yeniden lens siparişi verdim Johnson & Johnson Acuvue Oasys marka. Gözlükçü onu tavsiye etti. Ama eve gelince kafama takıldı acaba en rahat edebileceğim en iyi marka bu mu diye. Lens kullanan arkadaşlara sorum bugüne kadar kullandığınız en iyi lens hangi markaydı???
Bi de lenslerim gelinceye kadar solüsyon almalıyım. Gözlükçü ReNu'yu önerdi. elinde ReNu, Opti-Free bi de bi marka daha vardı ama o 3. aklımda kalmamış. En ucuzu ReNu'ydu. Ucuzu önermesine şaşırdım. Eve gelip internetten bakınca bazıları ReNu'nun berbat olduğunu falan yazmış, kafam karıştı. Sizden ricam en rahat ettiğiniz lens solüsyonunu da yazarsanız bana yol göstermiş olur, beni çok mutlu edersiniz.
Yardımlarınızı bekliyorum
Bi de lenslerim gelinceye kadar solüsyon almalıyım. Gözlükçü ReNu'yu önerdi. elinde ReNu, Opti-Free bi de bi marka daha vardı ama o 3. aklımda kalmamış. En ucuzu ReNu'ydu. Ucuzu önermesine şaşırdım. Eve gelip internetten bakınca bazıları ReNu'nun berbat olduğunu falan yazmış, kafam karıştı. Sizden ricam en rahat ettiğiniz lens solüsyonunu da yazarsanız bana yol göstermiş olur, beni çok mutlu edersiniz.
Yardımlarınızı bekliyorum