Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiBugüne kadar bebeklerimize aldığımız ürünler
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım, o kadar çok şey var ki aldığımız, kimi lüzumlu, kimi lüzumsuz... özetlersek;
chicco sterilizatör, bence süper...
chicco ateşölçer işe yaramaz...
chicco elektrikli süt sağma makinesi çok güçlü...
chicco oto koltuğu eh işte...
chicco bebek şampuanı ve pişik kremi berbat...
chicco biberon iğrenç, dr. brown' s biberon mükemmel...
chicco bebek telsizi çok cızırtılı...
fisher price uyku arkadaşı köpekçik çok cici ve ilgi çekici...
ana kucaklarında ise markası ne olursa olsun çok kullanışlı...
yaaa başka aklıma gelmiyor... opuyorumnanaktan markalarını özellikle yazdım. almak isteyen arkadaşlar olursa bilgi edinmiş olur. nacizane tecrübelerim bunlar...
pierre cardin bebek arabası-kötü
anakucağı çok gerekli
tiny love oyun halısı-kızım çok oyalandı onunla,çok şeker bişi
çıtçıtlı badiler-olmazsa olmaz
astronot tulum-bulandan Allah razı olsun,kışın hep dışardaydık,hasta olmadık çok şükür
emzirme önlüğü-ben çok kullandım otobüs,uçak yolculuğunda vs,bulandan Allah razı olsun
bi de emzirme yastığı alsaymışım çok rahat edecekmişim,ilk aylar çok bel ağrısı çektim
en başta odası ve bambu sepet beşiği en önemli şeydi bizim için iyikide almışız
chicco polly magic mama sandalyesi oyuncakları ilgi çekiciydi ilk başlarda rahatlık:)
kraft fox travel sistem bebek arabası anakucağı arabasına ayrıca monte edildiği için çok memnun kaldım
kraft soğuk buhar makinası fena dil
mamalove yütüçeç hopplama yürüme yardımcısı üçü bir arada herkes bişe söylüyor yürüteçle ilgili ben hiç bir zararı olduğunu düşünmediğim için aldım çünkü aldığım ürün sadece yürüteç dil çokda memnunum en fazla 20 dk bırakıyorum :)oldukça iyi :)
ks kids jumbo gogo sırt destekleyici minder araba aldığım en gereksiz şeydi oğlum hiç ilgilenmedi bile
ficher price eğitici oyuncaklar çok memnunuz
biberonumuz chicco
emziklerimiz nuk memnunuz
başkada bişi almadık aklıma gelmiyo
kıyafetlere gelince mc tintini ,c&a,mothercare,gap,oldy navy,ve diğer vs giyimler
kraft dondy hayatımı kurtardı ilk 4-5 ay onda yattı gece yanımızda olabildi sonra da artık mama sandalyesi olarak kullanıyoruz bayılıyor:)
emekleme arkadaşım playskool seslerine bayılıyor vargücüyle emekliyor
uyku arkadaşım playskool uyumuyor ama onunla çok güzel oynuyor gece bir bakıyorum sarılmış ona :)
en son fisherprice telf aldık onunla da çok güzel oynuyor
bir de bez kitabımız var iyi ki almışım dediğim dişlerini kaşıyor aynasına bakıyor sayfa çevirmeyi öğrendi mesela
portbebe çok az kullanıyor keşke almasaydım
bebek çantası keşke almasaydım başka bir deri çanta işimi görüyor hem de dha şık
biberon artık kullanmıyor bir tane yeterli:) iyi ki fazla almamışım....
ayakkabı çok almayın bir iki tane yeter zaten giymiyor giyse de dolaşmıyor ki:)
bebek arabamız kraft iyi ki var...
oto koltuğu ana kucağı biz ikisi bir arada almıştık ama hep arabada duruyor biz evde ana kucağına ihtiyacç duymadık dondy vardı
büyüyen sallanan karyolamız var iyi ki ondan almışım park yatak mı alsam diyordum
küvet için file çok gereksiz bir şemyiş çünkü bebeği suya temas ettirerek yıkayın diyor uzmanlar
bebek havluları çok gereksiz kesinlikle nemini almıyor yumuşak normal bir havlu daha çok işime yarıyor inanın ki
silikon mama kaşıkları iyi ki var
suluk aldık ondan da memnunuz bambinonunki... ama kapaklı bişey daha iyi olur dökülme riski olmaz
emzikle bizimki de oynuyor biz bi tane almıştık.
yastık filan almamıştık bence çok gereksiz
body çok kullanışlı eyvallah ama biz artık atlet kilot giyiyoruz daha memnunuz çünkü benim oğlanın kakası bvazen taşıyor o zaman tümden soymaktansa sadece külotu değiştiriyoruz
bir de iyi ki külotlu çorap almışım diyorum:) beyaz bi külotlu çorabımız var
başka gelirse aklıma yazarım şimdilik bu kaaaaa
oda takımı iyi ki aldık herşeyi derli toplu orda
ev tipi ana kucağı hayatımı kurtardı.bizimki ben nerdeysem orda olacak :)
chicho biberon berbat attım çöpe
sebamed ürünlerimiz hepsinden çok memnunum
wee nin burun aspiratörü hiç bir işe yaramadı
ben yıkarken filesiz yıkayamadığım için çok işime yarıyor
araba için anakucağı aldık içinde rahat edemedi işime yaramadı
bir de şu alt açma zımbırtıları 2 takım almıştım hiç kullanmadım çok gereksiz
daha çok var da aklıma gelmiyor
bizde krafttan park beşik aldık park beşik aldığım için pişman olmadım ama kraft diye tutturupta daha ucuz bişey aldığıma pişman oldum çünkü 2 yaşından sonra oda alıcam ve beşiğimiz acayip gıcırdıyor.güya garantisi var ama 15 günde anca gelir dediler oğlan ondan başka biyerde sallanmayı ve uyumayı kabul etmiyor.
keşke alsaydım dediğim şey kraft dondilon kolikli bi bebekti sabaha kadar salladığım oldu.şimdi mama sandalyesine gerek kalmazdı.2.bebişte alacağım ilk şey o olacak
kraft buhar makinası idare eder.
avent biberon-hiç işime yaramadı oğlum hiç sevmedi
nuk biberonu çok sevdi ama artık onuda almıyor
chicco simplicity puset aldık çok memnunun sadece çift yönlü olmadığı için pişman oldum
emzirme yastığı çok işime yaradı.
file ilk 3 ay kullanabildik şimdi heryer ıslanıyor artık kullanmıyoruz
ana kucağı eltimin bebişinden kalma markasını hatırlamıyorum gerekli mutfakta iş yaparken bebişin yanında oluyor
chicco alından ateş ölçer pek kullanmadık.ama doktorlar popodan ölçerleri tavsiye ediyor
kraft oyun halısı oğlum pek oynamadı boşuna almışım iyiki çok pahalı bişey almamışım
süt pompası medela hayat kurtarıcım işe başlayınca çok kullandım
ev tipi salıncak almayı düşünüyorum yonca marka ama daha karar vermedim
nuk burun aspiratörü aldığım en gereksiz ve hiç işe yaramaz birde 15 ytl verdim
kozmetik ürünlerimizin hepsi sebamed memnunuz.
chicco suluk aldım damlatmayanlardan oğlum suyu sevmiyor ve sadece dişlerini kaşıyor ileride sever inşallah.
avent ve chicco mama kaşıkları mycey meyve emziği aldım oğlum hiçbirini sevmedi.metal kaşıkla yemeyi seviyor.
nuk tırnak makası hiç işimi görmedi daha doğrusu çok zor oldu bir kere etini kestim o yüzden kullanmıyorum.chicconun özel uçlu makası çok güzel.memnunum.
nuby el batteniyesi aldım oğlum bayılıyor dört köşesinde dişlik var klasik dişlikler sert geliyor sevmiyor.
canbebe bebek bakım örtüsü süper bişiy içinde 12 tane var 1 tanesi 1-2- hafta gidiyor.sonra at gitsin özellikle dışarıda kullanmak için çok ideal.önce dışarıda kullanırım diye almıştım şimdi evde de kullanıyorum.
kıyafetlerimiz idil baby (vazgeçilmezim çok kaliteli oluyor) chicco,andywawa,azizbebe,ufaklık
valla daha çok yazarımda okumaktan sıkılırsınız diye korkuma yazmıyorum:))
evet en güzeli chicconun burun aspritörü ben onu kullanıyorum ondan önce bende wee almıştım hata yapmışım .birde dönence olarak biz tiny love gölgede uyu aldık çok güzel bebişim 8 aylık hala severek ilgileniyor :)almak isteyen varsa güzel bir model
bizde dr'browns biberon kullanıyoruz gerçi hiç biberon maması yemedi oğlum ama su ve çay içiriyorum çok memnun kaldım
katı meyve presi braun aldım havuç portakal ve limon karışımı yapıyodum oğlum çok seviyo tek kusuru elmayı bütün atamıyosun
emzik saklama kutuları ise muhteşem annem dünyaya erken geldik diyoo
bakım ürünlerinde ben penaten kulanıyorum almanyadan geliyoordaki diğer adı jhonson&jhonson para vermediğim için onu kullanıyorum paramla aldıgımda jhonson baby alıyorum zaten ikiside aynı şey hiç alerji filan yapmadı bebeğimin kokusunu basıtırıcak kadar baskın kokusuda yok memnunuzz
burun aspiratörü için bi yakınım en iyisi chıcco demişti ama bulamadım wee aldım iyiydi ama sonra bebedor görünce daha iyidir almıştım hata etmişim yazık oldu 6 liraya kesinlikleeee çekmiyo ucunda tıpası var diye heves etmiştim keşke almasaymışım
tupperware mama kabı ve kaşıkseti halamız almıştı ben hamileyken biyere giderken koyuyorum yemeğini orda uğraşmaya gerek kalmıyo memnunuz ama daha büyük olabilirdi
şu çok marifetli sleper varya otomatik beşik her türlü marifeti var kızımalışmadı malesef çok para verdim satmaya çalışıyorum şu an az kullanıldı ama duruyo öyle bide bebek arabası pier cardin çok pişmanım
bizde pierre cardin aldık ablamda pierre cardin aldı ablamınki bizden bi üst model ama ikimizde memnunuz hangi modelki memnun değilsinizin ve nesinden şikayetçisiniz biz pek kullanmadık gerçi ama memnunuz bak merak etmtim şimdi biri daha yazmış memnun değilim diye