Kanaltürk yanlış hatırlamıyorsam Tuncay Özkan`dan zorla alınmıştı. Şuan en çok tepki gösterenler o sırada pişkin pişkin gülüyordu. O zaman neden direnenlerin yanında olmadınız diye haykırmak istiyorum. İlla yaşamak mı gerekiyor tepki göstermek, direnmek için. Şimdi böyle tuhaf cümleler kurmak nedir..
Konu kimse kim, bir basının bu duruma düşürülmesini onaylamıyorum. Hukuk var diyeceğim ama çoooktaaan yok oldu...
Bence kendisinin dahi çözemediği bir durumu sormuşsunuz...Ben daha bu nazlı Ilıcak denen hatunun kimlerden olduğunu çözemedim bir bilen varsa söylesin bu kadın sürekli maske değişiyor....
Kendisi hakkında tek bildiğim:Ben daha bu nazlı Ilıcak denen hatunun kimlerden olduğunu çözemedim bir bilen varsa söylesin bu kadın sürekli maske değişiyor....
Halkla çok kaynaştığı kesin bukalemun gibi her renk var onda...Kendisi hakkında tek bildiğim:
Eki Görüntüle 1670852
haha elitim deyinceKendisi hakkında tek bildiğim:
Eki Görüntüle 1670852
Kanaltürk yanlış hatırlamıyorsam Tuncay Özkan`dan zorla alınmıştı. Şuan en çok tepki gösterenler o sırada pişkin pişkin gülüyordu. O zaman neden direnenlerin yanında olmadınız diye haykırmak istiyorum. İlla yaşamak mı gerekiyor tepki göstermek, direnmek için. Şimdi böyle tuhaf cümleler kurmak nedir..
Konu kimse kim, bir basının bu duruma düşürülmesini onaylamıyorum. Hukuk var diyeceğim ama çoooktaaan yok oldu...
Bu kişinin ya da bu zihniyetteki kişilerin ağzına bir parmak bal çalınsa direnmeyi anında unuturlar. Özünde var olan haksızlığa ve hukuksuzluğa direnenlerin yanında 1 saniye dahi olmazlar. Şimdi kuyruk acısından böyle konuşuyorlar. O kadar samimiyetsizler ki.Aynen canim. Hep derim, "yedigin hurmalar, gün gelir seni tirmalar" yada " bana dokunmayan yilan, bin yasasin" zihniyeti..... eeeeee zamaninda sesini cikarmayanlar simdi kendileri o duruma düstüler. Aci ama gercek !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?