• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün yazarı Nazlı Ilıcak: Solcu arkadaşlarımız gibi direnmeyi öğreniyoruz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Bugün yazarı Nazlı Ilıcak: Solcu arkadaşlarımız gibi direnmeyi öğreniyoruz

28/10/2015 18:00

Bugün yazarı Nazlı Ilıcak, Koza İpek Holding ve bünyesindeki şirketlere kayyum atanmasının ardından polisin bu sabah gaz, cop ve taziykli su kullanarak girip yayını kesmek istediği Bugün TV ‘karartılmadan’ saatler önce, kanalın kumanda odasından sürdürülen canlı yayına katıldı.

Ilıcak, “Bu yapılan zulüm karşısında biz de solcu arkadaşlarımız gibi zulme karşı direnmeyi öğreniyoruz” dedi.

http://www.diken.com.tr/bugun-yazari-nazli-ilicak-solcu-arkadaslarimiz-gibi-direnmeyi-ogreniyoruz/

Kanaltürk yanlış hatırlamıyorsam Tuncay Özkan`dan zorla alınmıştı. Şuan en çok tepki gösterenler o sırada pişkin pişkin gülüyordu. O zaman neden direnenlerin yanında olmadınız diye haykırmak istiyorum. İlla yaşamak mı gerekiyor tepki göstermek, direnmek için. Şimdi böyle tuhaf cümleler kurmak nedir..
Konu kimse kim, bir basının bu duruma düşürülmesini onaylamıyorum. Hukuk var diyeceğim ama çoooktaaan yok oldu...

Ben daha bu nazlı Ilıcak denen hatunun kimlerden olduğunu çözemedim bir bilen varsa söylesin bu kadın sürekli maske değişiyor....

Kanaltürk yanlış hatırlamıyorsam Tuncay Özkan`dan zorla alınmıştı. Şuan en çok tepki gösterenler o sırada pişkin pişkin gülüyordu. O zaman neden direnenlerin yanında olmadınız diye haykırmak istiyorum. İlla yaşamak mı gerekiyor tepki göstermek, direnmek için. Şimdi böyle tuhaf cümleler kurmak nedir..
Konu kimse kim, bir basının bu duruma düşürülmesini onaylamıyorum. Hukuk var diyeceğim ama çoooktaaan yok oldu...

tarih tekerrürden ibaret, şimdi de buna susanlar yarın aynı şeyi yaşayacak belki de...

Ben daha bu nazlı Ilıcak denen hatunun kimlerden olduğunu çözemedim bir bilen varsa söylesin bu kadın sürekli maske değişiyor....
Kendisi hakkında tek bildiğim:
ılıcak.webp

:KK9::KK9:Aynen canim. Hep derim, "yedigin hurmalar, gün gelir seni tirmalar" yada " bana dokunmayan yilan, bin yasasin" zihniyeti..... eeeeee zamaninda sesini cikarmayanlar simdi kendileri o duruma düstüler. Aci ama gercek !

:KK9::KK9:Aynen canim. Hep derim, "yedigin hurmalar, gün gelir seni tirmalar" yada " bana dokunmayan yilan, bin yasasin" zihniyeti..... eeeeee zamaninda sesini cikarmayanlar simdi kendileri o duruma düstüler. Aci ama gercek !
Bu kişinin ya da bu zihniyetteki kişilerin ağzına bir parmak bal çalınsa direnmeyi anında unuturlar. Özünde var olan haksızlığa ve hukuksuzluğa direnenlerin yanında 1 saniye dahi olmazlar. Şimdi kuyruk acısından böyle konuşuyorlar. O kadar samimiyetsizler ki.
Bu arada bugünkü görüntüleri izlerken çook utandım. Umarım bir daha, hangi basın olursa olsun, bu şekilde susturulmaz.

Aynen, ayneeeennnn senin gibi düsünüyorum arkadasim :KK19:
Iste konuda bu ya. O kuyruk acisini sadece kendilerinde olunca hissediyorlar, Ama adaleti sadece kendileri icin islesin istiyorlar.
Buda bu sonuclari doguruyor, tabiki basin susturulmasi cok yanlis.
Fakat anlasinlarki adalet herkese olmali, Herkes esit olmali, sadece kendini düsünerek olmaz.
Gercek Adalet, özgürlük, esitlik herkes icin gecerli olmasi icin mücadele etmeliyiz, yoksa taban hep kaygan olur.

Bu kadın kendisine nerden ekmek çıkarsa onun kapısına yalanır. Ne ideolojide olduğunu oğlu bile anlamamis :KK53: siz de çok kafa yormayin arkadaşlar :confused:

insan da biraz utanma duygusu olur yahu
ergenekon dediler balyoz dediler o kadar askeri gazeteciyi alıp attılar yıllarca hapishanelere sesiniz çıkmadı
sonra o askerleri atanlar tutuklandı görevlerinden alındı yine sustunuz
sonra paralel dendi şimdide fetocular deniyor, hep sustular susacaklar ama işte dönüp dolanıp sıra onlra da geliyor
bu kadar çıkarcılık bu kadar iki yüzlülük olmaz daha dün kul köle oldukları birlikte ülkenin içine ettikleri insanları grupları yok etmeye çalışan zihniyetler ve şemşamer gibi gün nerden doğarsa o tarafa dönen insancıklar işte

Nazlı Ilıcak mı? Geçiniz bir kalem, pervaneden hızlı döner kendileri:KK14:

Back