- 8 Eylül 2022
- 195
- 46
- 28
- 27
- Konu Sahibi Neisimkoyucam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy teşekkür ederim inşallah öyledir kan verip hayal kırıklığı yaşarım diye çok korkuyorumHamileısn canım hayırlı olsun kan ver
Hamilesin canım hayırlı olsunKızlar bugün test yaptım tekrarr sizceee hamilemiyimmm
Teşekkür ederim yarın kann vercem inşallah gerçekten çıkar yaHamilesin canım hayırlı olsun
Adetiniz gecikti mi teste göre hamilesiniz ama en garanti sonuç kan da çıkar inşallah dilerim hamilesinizdir inşallahKızlar bugün test yaptım tekrarr sizceee hamilemiyimmm
Evet 3 gün gecikti inşallah test var diyor ama inşallah öyledirAdetiniz gecikti mi teste göre hamilesiniz ama en garanti sonuç kan da çıkar inşallah dilerim hamilesinizdir inşallah![]()
Gecikme varsa inşallah hamilesinizdir Allah’ın izniyleEvet 3 gün gecikti inşallah test var diyor ama inşallah öyledir
Evet hamilesin bence kan verKızlar bugün test yaptım tekrarr sizceee hamilemiyimmm
Kızlar bugün test yaptım tekrarr sizceee hamilemiyimmm
Canm testin markası ney ?? Napdın test verdin miiiKızlar bugün test yaptım tekrarr sizceee hamilemiyimmm
Sonuç nedirEvet 3 gün gecikti inşallah test var diyor ama inşallah öyledir
Kan verdim beta 55 çıktıSonuç nedir
Bebe time erken gebelik testi canım kan verdim bugün beta 55 çıktıCanm testin markası ney ?? Napdın test verdin miii