Uzun zamandir bu sigara kosesini takip ediyorum cogu konuyu tek tek okudum kendimce cok motive oldum ve simdide uye oldum
hepiniz cok guzel seyler soylemissiniz hayran kaldim ve bu illetten kurtulmak isteyen herkese allah kolaylik versin.
Allah kimseyi sigara birakmakla terbiye etmesin zor is ama basarilmayacak iste degil
29 yasindayim yaklasik 10 senedir gunde en az 7 en fazla 15adet olmak uzere iciyorum ortamina gorede arkadaslarimla olursam 1 paketten fazlada ictigim oluyor
kendimce bu pisligin zararlarini gormeye basladim cildim cok kotu nefesim hiriltili
en ufacik bir gripte uzun zaman iyilesme olmuyor surekli oksuruyorum
ben boyle degildim:S bu hep sigaradan oluyor farkindayim ve artik korktum
arinmak temizlenmek istiyorum 20 aralik yani bugun insallah birakiyorum cogunuz su icmenin ise yaradigni solemissiniz onu deniycem bol su! onun disinda birakanlardan neler yaptiklarini krizleri nasil astiklarini anlatmalarini istiyorum
BIRAKANLAR NE KADAR ZAMAN SONRA HANGI DEGISIMI KENDILERINDE GORDU? BENIM GIBI HIRITLILI SUREKLI OKSURUK HALI (SOGUK ALGNLIGNDA) OLAN VARMI BRIRAKTIKTAN SONRA BU DUZELDIMI?
KILO ALDINIZMI?
SIGARA ICEN INSANLARA DIKKAT EDERSENIZ CILTLERI SARIDIR MUHAKKAK BENIMDE OYLE . BIRAKTIKTAN SONRA BU SARARMA GECIYUORMU DUZELIYORMU ?
CILT TEMIZLENIYORMU?
NE KADAR ZAMANDA ?
COK SORU SORDUM AMA HERKESTEN KENDINDE OLAN DEGISIMLERI VE BIRAKMA SURECINDEKI TECRUBELERINI ANLATMALARINI ISTIYORUM
BENIM BUGUN COK ZORLAMIYOR
2. GUN BIRAZ ZORLAR BIRDE 3. GUN
BURAYA GIRIP YAZICAM NELER YASADIGMI DIGER BIRAKMAK ISTEYEN ARKADASLARADA ORNEK OLUR HERKESE KOLAY GELSIN .. UMARIM BASARIRIM