• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun Serap Ezgü'yü izleyen acil cevap yazsın

adanalxix ebru

sana kocaman aşığım:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
269
0
96
35
Konya
bizim bi akrabanın kaynı geçen yaz denizde bogulmuştu kayboldu ve bugun serap ezgüye çıkarmış bulan adam süleyman kayaymış adamın adı çocugun adıda ramazan diye çıkarmışlar aslında özer ismi biz izleyemedk izleyen varsa bugun acil cvp yazsn konuyu yanlş yere açtıysm özür çok acil çünkü

bu arada dun serap ezgunun programinda dediler ki her aksam show max te gece 3 te yayinin tekrari var dediler..ama bende show max yok ondan bilmiyorum ,haber vermek istedim

yaa bence mutlaka ilgılenırler...boyle bı şeyle ilgılenmezlermi..zaten kendılerı arayıp bulmaya calışıyoo...sıtesıne gır bakalım programın belkı bugunku progra hakkında bılgı vardır

hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerinizi alırız....ben izlemedim bu konuda birşey diyemiyeceğim...

kanalı tekrar ara bence a.s
bu şekilde bir sonuca varamasın:1no2:
yardımcı olmaz olurlarmı.:sm_confused:bence bu duruma balıklama atlarla be:1hug:
yoksa ilgi çekmek içinmi bu konuyu açtın:1closedeyes:

kanalı tekrar ara bence a.s
bu şekilde bir sonuca varamasın:1no2:
yardımcı olmaz olurlarmı.:sm_confused:bence bu duruma balıklama atlarla be:1hug:

canim

bu cumle hic olmamis kiz o kadar telasli bir sekilde yazmis ki ne yazdigini bile tam

anlamak zor oldu bu sekilde cevap yakistiramiyorummmmm kk uyelerine

ne diyosun sen gizem ya böyle bi konunu nesine ilgi çekicem ben ya kişi herkesi kendisi gibi bilirmiş sende herkesi kendin gibi biliyorsun agzındn çıkn laflara dikkt et bilmiyosan yorum yazma beni eleştirmk sanamı düştü

canim gece tekrari var sanirim bekle bak yayin akisina bak yurt disindaym ben o yüzden serap ezgunun programini izleyemiyorz o saatte bir haftadir dizi koyuyorlar insallah sizin tanidiginiz kisidir
kayip cok zor benim halamin eside 1985te askerligini yaperken astegmen olarak izmirde gemi batti ve bulunamadi,o zaman kuzenim 1,5 yasindaymis simdi oda üsttegmen 23 sene gecti ve hala acaba yasiyor mu diye düsünüyoruz..kimse bilemez canm o durumu

--------------------------------------------------------------------------------

aradık ama başlarından savdılar bizi böyle bişi hiç olası gelmiyor bana
çelişkili yaniii.neden başlarından savsınlar.adamların konusu bu değilmi zaten

Yaaa canim söyle düsün bu site olmasaydi nereye bas vururdun???
Simdide oraya bas vur?
Simdi bizden biri bu prorami görmüs olsa bile, adami bizmi sana getirecegiz??? Hayir!!!
Sen gene showu ariyacaksin, ozaman simdide gene öyle yapin,
belki heyecandan derdiniz tam olarak iletemediniz.

Bence yardimci olana kadar arayip durun, hic olmadi yarin yayinda arayin.

Kolay gelsin.

Back