arkadaşlar bu sitede gördümki sorunlar, yaşanılan mutluluklardan sevinçlerden daha çok yer alıyor burada gün içinde bizi gülümsetebilecek mutlu edecek şeyleri görmezdenmi geliyoruz acaba CADIARZU mesela ben bugün işten yorgun argın çıktım daha cuma akşamından pazartesi beni işte bekleyen sorunları düşünüyordum yolda babasının eline tutan 3 yaşlarındaki yakışıklı sevimli bir bey beni hiç tanımadığı halde bana bakıp gülümseyerek el sallıyordu çocuğun o tatlı gülümsemesi bana el sallaması beni mutlu etti a.s
hergün bizi mutlu eden ufak ama büyük ayrıntıları burada paylaşalımmı? bu uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızın size telefon açması olabilir, küçük bir çocuk olabilir hatta size alınan bir çikolata bile olabilir. yeterki mutlu olmak isteyelim neler çıkar ortaya fark edemediğimiz a.s.
hergün bizi mutlu eden ufak ama büyük ayrıntıları burada paylaşalımmı? bu uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızın size telefon açması olabilir, küçük bir çocuk olabilir hatta size alınan bir çikolata bile olabilir. yeterki mutlu olmak isteyelim neler çıkar ortaya fark edemediğimiz a.s.