bugün seni mutlu eden neydi?

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
arkadaşlar bu sitede gördümki sorunlar, yaşanılan mutluluklardan sevinçlerden daha çok yer alıyor burada gün içinde bizi gülümsetebilecek mutlu edecek şeyleri görmezdenmi geliyoruz acaba CADIARZU mesela ben bugün işten yorgun argın çıktım daha cuma akşamından pazartesi beni işte bekleyen sorunları düşünüyordum yolda babasının eline tutan 3 yaşlarındaki yakışıklı sevimli bir bey beni hiç tanımadığı halde bana bakıp gülümseyerek el sallıyordu çocuğun o tatlı gülümsemesi bana el sallaması beni mutlu etti a.s
hergün bizi mutlu eden ufak ama büyük ayrıntıları burada paylaşalımmı? bu uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızın size telefon açması olabilir, küçük bir çocuk olabilir hatta size alınan bir çikolata bile olabilir. yeterki mutlu olmak isteyelim neler çıkar ortaya fark edemediğimiz a.s.

akifin durumunun iyiye gitmesi beni sevindirdi inş kalıcı bi hasar olmaz :Saruboceq:

bugun esim ise gitmedi bana supriz yapti ya izin almis bugun icin.sabah ise gitmeyince sasirdim.. ve cok mutlu oldum gun boyu beraberdik superdi bide haftasonu giriyor oh beee tam 3 gun esimle gecircem:dance:

sorunsuz bir gün yaşadım..bu yüzden mutlu sayabilirim kendimi :1closedeyes:

hamıleyım.canım elma sekerı cektı.esım amcasının ogluyla dısarda.elma sekerı getırcek bana...ayrıcada yarın butun gun evde .ızınlı...

hamileyken aldığım kilolar yüzünden alyansım parmağıma olmuyodu. yenisini aldık çok mutlu oldum.
yeniden nişanlanmışız gibi geldi

beni bu ara hiçbişi mutlu edemiyor gibi birşey, ama bayağı bir korktuğum tahlil sonuçlarım iyi çıktı son bikaç gündür bu sevindiriyor beni aslında sağlık en önemli şey ama sağlık yerindeyken bunun kıymetini bilmeyip saçma sapan şeylere üzülüyor dert ediyoruz kendimize.
ama yinede keyifsizim mutsuzum, memnuniyetsizim,hadi kızlar sizi mutlu eden şeyleri yazında sizlerin mutluluklarınızdan mutlu olduğunuz olaylardan pay biçeyim kendime :enbuyukkk:
:

minik bir bebeğim var ne kadar yorgunda olsam onun yüzüme bakıp gülesi beni mutlu etmeye yetiyor.iyiki var hayatımda

beni bu ara hiçbişi mutlu edemiyor gibi birşey, ama bayağı bir korktuğum tahlil sonuçlarım iyi çıktı son bikaç gündür bu sevindiriyor beni aslında sağlık en önemli şey ama sağlık yerindeyken bunun kıymetini bilmeyip saçma sapan şeylere üzülüyor dert ediyoruz kendimize.
ama yinede keyifsizim mutsuzum, memnuniyetsizim,hadi kızlar sizi mutlu eden şeyleri yazında sizlerin mutluluklarınızdan mutlu olduğunuz olaylardan pay biçeyim kendime :enbuyukkk:
:

prenseseimmmmmmmmm geçer bunlar hayatın keyfini çıkar bak ne güzel sonuçlar temiz çıkmış millet domuz gribinden sürünüyor. nefes almak bile güzel :1hug:

kızımı görmek ona sarılmak.. çok özlemiştim....mafoldumben

Back