Bugün selinimle ikimizin doğum günü

selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.292
En iyi cevaplar
1
16.427
448
40
Bursa
Geçen sene mayısta sürpriz yapıp girdin hayatımıza..seni uzun zamandır bekliyorduk bir mucize gibi geldin..sonra sabırla,heyecanla bekledik seni ben,baban,anneannen..
Daha fazla annenin karninda kalmak istemedin ve sekiz aylık dogmak istedin..ogünü asla unutmam..13 ocak saat 21:30 günlerden pazar..belden kasığa vuran bir ağrı hemen dakikalarıma baktım ve iki kere 15 dakikada bir sonra direk bes dakikaya bir düsen düzenli sancı..doktorumu aradık acıbadem hastanesine gitmemizi,beni nst ye baglamalarinı ve onunda hemen gelecegini soyledi..heyecanla gittik o kadar heyecanliydik ki bavulu almayi bile unuttuk..ve o muhtesem an 14 ocak 2019 saat 00:45 de selinimin epidural sezeryan ile dünyaya gözlerini açması..biliyor musun annecim bende 14 ocak 1985 pazar günü dünyaya gelmisim aynı saatlerde..sekiz aylık doğdun 2150 gramdın sonra ödemler gidince 1900 grama kadar düştün..beni hiç emmedin..seni her kucağıma aldığımda korka korka alırdım bir yerini incilticem diye..ve tabiki o eşsiz kokun cok güzeldi annecim halen çok güzel kokuyorsun :)
Ilk gülmen,ilk öpmen,ilk sevmen kısacası herseyinle benim bitanem oldun,herseyim oldun..seni çok seviyorum güzel kızım..
Bugün bir yasına basiyorsun Allahım seni kötü kalpli insanlardan korusun,o güzel yüzünü hep güldürsün hiç ağlatmasın..iyi ki gelmişsin bize iyi ki bizim kızımız olmuşsun annecim..hep senin yanındayız..Allahım isteyen herkesi anne baba yapsın aratmasın

Son düzenleme:
Hepinize kocaman maşallah. Çok tatlısınız.
Doğum günleriniz de kutlu olsun.
Allahım tüm evlatları bağışlasın,şansları ve bahtları açık olsun inşallah.

Çok tesekkur ederiz Allahım hicbir cocugun yuzünü ağlatmasın..annesiz babasız bırakmasın..ve tabiki isteyen herkese tez zamanda bebis versin

Maşallah Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ikinize de iyiki doğmuş .... beklemek cok zor ama meyvesi cok tatli bunu hissettim çok duygulandım

Amin çok tesekkur ederiz canım evliliğimin 8. yilinda geldi mucizem Allahım sana da nasip etsin en yakin zamanda

Amin çok tesekkur ederiz canım evliliğimin 8. yilinda geldi mucizem Allahım sana da nasip etsin en yakin zamanda
Rica ederim can amin amin inşallah dua et banada bende 8 yıl olacak bekliyorum hayırla meleğimi sizin adınıza çok sevindim Rabbim yavrunuzun hiç kötü gününü göstermesin size ..

Rica ederim can amin amin inşallah dua et banada bende 8 yıl olacak bekliyorum hayırla meleğimi sizin adınıza çok sevindim Rabbim yavrunuzun hiç kötü gününü göstermesin size ..

Dualarimdasiniz her gece dua ediyorum sizler icin..insallah olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…