evet hdp barajı geçip akp ile koalisyona gidecek büyük ihtimalle7 haziranda herkes susacak millet konuşacak
Kediler izin verirse tabii..7 haziranda herkes susacak millet konuşacak
7 haziranda herkes susacak millet konuşacak
Ideolojime sımsıkı bagliyim fakat benim dusuncemi temsil eden bir parti yok. Problem sizde degildir bence bircogumuzda durum bu.Bben bu ulkede niye hiç bi partinin goruşlerini savunmuyorum acaba.. Bende mi problem var diye merak etmeye başladuım...
Tam anlamiyla ayni dusuncede olan bir parti bulmak biraz zor.. On konuda uyussaniz gene uyusamadiginiz bir konu cikar.. En yakin partiye oy verirsiniz, herkesin yaptigi da bu zaten.. Bir de her partinin ilkelerini filan okumus olmak lazim ki boyle bir kaniya varabilesiniz.. Neyse.. Ben Pamukoglunu begenirim mesela.. Oylari cok dusuk oldugu icin ve bugun ilk onceligim bastaki somurgecilerden kurtulmak oldugu icin oy veremedigim bir partidir, ama bunlardan kurtulur kurtulmaz dusundugum bir partidir de..Ideolojime sımsıkı bagliyim fakat benim dusuncemi temsil eden bir parti yok. Problem sizde degildir bence bircogumuzda durum bu.
Osman Pamukoglu'nun liderligini yaptigi parti, Hak ve Esitlik Partisi. O. Pamukoglu bu milletin yetistirdigi gayet durust, akilli, basarili, universitelerde liderlik ustune konferanslar vermis, kitaplar yazmis, doguda PKK ile yillarca savasmis degerli de bir komutan ayni zamanda. Parti ne sagda, ne de solda.hepar ne??
sen anladın onuHerkes dediğiniz de millet değil mi?
Kafamda deli sorular..
sen anladın onu
ne konuşsak boş 7 haziran günü herkes oyunu verecek.akşamına neyin ne olduğunu göreceğiz.sadece hakkımızda hayırlısı neyse o olsunTc nin seçim hileleriyle dolu çok karanlık bir tarihi var. Genelde millet konuşmuyo :)
Kendi gorusume yakin bulabilecegim partilerin ilkelerini okudum zaten. Aklimda iki parti var birine mecburen oy kullanacagim. Oy kullanmayacagim demedim ki?Tam anlamiyla ayni dusuncede olan bir parti bulmak biraz zor.. On konuda uyussaniz gene uyusamadiginiz bir konu cikar.. En yakin partiye oy verirsiniz, herkesin yaptigi da bu zaten.. Bir de her partinin ilkelerini filan okumus olmak lazim ki boyle bir kaniya varabilesiniz.. Neyse.. Ben Pamukoglunu begenirim mesela.. Oylari cok dusuk oldugu icin ve bugun ilk onceligim bastaki somurgecilerden kurtulmak oldugu icin oy veremedigim bir partidir, ama bunlardan kurtulur kurtulmaz dusundugum bir partidir de..
Ilkelerini okumak isteyenlere:
http://hepar.org.tr/wp-content/uploads/2014/05/kirmizi_kitap.pdf
1 çuval pusula bulmuşlar neden bastılarki ozamanHHilemi ? askolsun..
Adamlar fazla pusulayi hile icinmi bastirdi saniyorsunuz cok fesatsiniz
öyle diyosunn@cryptic
Adamlar begenmediklerini cçıkarmış ne var bunda alalalaa.