Bugün Samsunlular Olarak Bizde Buluştuk

Ekrulum mor ametist:1shok:yaw ekrulum abla sen böyle sahane bir hatunmuydun yaw:1shok:

Böcegimmm ayni fathi üreksin he:roflol:saka saka fistik gibisin masallah

Diger bayanlarda vallaha muhtesemsiniz:lepi:

Hepiniz çok güzel çok tatlısınız hanımlar...
O gülen yüzlerinizden sıcacık gülümsemeniz eksik olmasın...
Dostluğunuz daim olsun... a.s.

kk kızları böyle güzelve sıcak mersinli olarak sizleri gömek güzel dostluğunuz daim olsunnn

heyyy beloş ablacımm;ekrulum mor ametist ablacım ne zaman buluşuyoruz tekrardan..
hadi ramazan bitti..bir görüşme daha yapalım..
nergiscim olmıcak ama olsun,o geldiğinde biz bi daha buluşuruz:a.s.:

ay hatunlara bakya maşallah size.
ne kadar mutlu gözüküyorsunuz Allah eksik etmesin yüzünüzden mutluluğunuzu

samsun'un güzel bayanları, bu topik nasıl da gözümden kaçtı, neyse ucundan kıyısından yakaladım, allahtan güncellenmiş desengözlerimebaksanab

ekrulum muhteşem görünüyorsun, iki kardeş ne kadar benziyorsunuz birbinizehihoyyyt
ve sarı böcüğüm bir insana ancak bu kadar güler yüzlü olur:asigim:, bir insana gülmek ancak bu kadar yakışırŞeniz

göbişi daha büyümeden çekilmiş bir resim bu, şimdiki hali nasıldır acep, hatunlar bir daha buluşun da görelim:Saruboceq:

hepiniz çok güzel görünüyorsunuz, samsun harika, dostluk-sohbet harika daha ne olsunkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ayyy cok güzel cıkmıssınz arkadaslar.sevgı cafe orası dimi?güzel memleketım benım tum samsunlulara kucak dolusu sevgıler

Hepiniz birbirinizden şık çıkmışsınız gözlerim kamaştı doğrusu.Dostluğunuz daim olsun.Yüzünüz hep böyle gülsün..

ayy ok tatlı çıkmışınız ya sizde harika samsunda hehe daha nice nice canişkolarr buluşmalara a.s.

mrb ne güzel samsunlular buluşmuş önceden ben nasıl kaçırmışım bilmiyorum ama şimdi hergün samsun55 topiğindeyim kızlar hepinizi bekliyoruz gelinde konuşalım

canlar selam bende samsun geliniyim gecen sene ordaydım çok büyüleyici bi şehir inanin bi ara eşimle orda yasamayı bile düşündük ama eşimin işi dolayısıyla mecburen geri döndük istanbula

Dostlugunuz daim olsun kizlaropuyorumnanaktan

Ama saruboceq bir baska ya.. seviyorum onu, su güzellige bakopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…