MAŞALLAH HEPİNİZ ÇOK ŞEKERSİNİZ....GÜLERYÜZÜNÜZE BAYILDIM....
SARUBÖCEĞİM BENİM ALLLAHNZARDAN SAKINSIN SENİ HAMİŞLİK GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATMIŞ OĞLUN OLACAK GALİBA PEK GÜZELLEŞMİŞSİN SENNNŞeniz
evet gerçekten güzeldir Samsuna.s...üstelik resimlerde görülen park o sahil boyundan küçük bir kesit...sahilimiz hayli uzun gerçi zaten sahil kentiyiz ama bizim denize girme maksatlı kullanılan sahillerimiz dışında,gezinti maksatlı sahil boyumuz oldukça uzun hatta şehir dışına kalan kısımda ki oralar ağız alışkanlığı ile şehirdışı dediğimiz yerler...artık şehir yerleşimi oralara kaydı önceden sadece yazlıkların yer aldığı yerlerdi oralar..şimdi yaz_kış oturulan ve tercih edilen yerler oldu...tüm sahil cafeler,bar_cafeler,parklar,çay bahçeleri ve piknik alanları oldu...anlıyacağınız bir çıktınımız mı yürüyüşe,yürü yürüyebildiğin kadar sıkılmadan hemde....birgün yolunuz düşerse Samsun'u görmenizi tavsiye ederim....yerimseniben sevgiler
canımsınız yaa.. ekrulum_mor ametist,belos sizleri burdan görmek beni taaaa eski yıllara götürdü. inanın tanımakta en ufacık bir tereddüt bile etmedim.:lepi:hemen annemi çağırdım gel bak kimler var diye.. annemde annelerinide getirselermiş ya görürdük davet ette gelsinler izmire dedi.. canım çok tatlı çıkmışisınız dostluğunuz daim olsun hepa.s.sarıböceğimde inşallah kendi kadar tatlı bir bebişi olur..:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?