Bugün Samsunlular Olarak Bizde Buluştuk

ekrulum morum ametistim biliyon kız annem bana kıyamazzznaniknanik bi küçük hüsamm olurumm dizlerimin üstünde elinden tutup dolanırımmm biterrrrrrr anacımmm benimmm
canımmm çayy istemiyomm da yarın sana bi uğrarımm şöleee bii şekillll yaparsınnn anladınnn senn onuuuuyerimsenibenpeşin peşinnnn öpemdeŞeniz

hayırlısı olsun canım.İnşallah sağsalim kucağıma alabilirim.Eli ayağı düzgün,sağlığı sıhhati yerinde olarak

kızlar kesinlikle mükemmelsinizz... saruböcek özellikle sana dikkatli baktım hayırlı uğurlu olsun bebeğinnn...

evet o dediğiniz yerleri gezip gördüm yine istiyorum oralara gelmeyi
bakalım kısmet güzel yerler doğrusu görüşmek dileğiylea.s.

hiç güzel değilsiniz :asigim:
üşümüşsünüz bide ne diye buluştunuz :1closedeyes:
hadi buluştunuz insan böyle özencik yapar mı ya:mymeka:
canım çekti orda olmayı muhabbetinize doyup bebiş görmeyiŞeniz
Allah dostluğunuzu daim etsin

canımsınız yaa.. ekrulum_mor ametist,belos sizleri burdan görmek beni taaaa eski yıllara götürdü. inanın tanımakta en ufacık bir tereddüt bile etmedim.:lepi:hemen annemi çağırdım gel bak kimler var diye.. annemde annelerinide getirselermiş ya görürdük davet ette gelsinler izmire dedi.. canım çok tatlı çıkmışisınız dostluğunuz daim olsun hepa.s.sarıböceğimde inşallah kendi kadar tatlı bir bebişi olur..:teytey:

aah ahhh ahhhhhhhhh canım memleketım nasılda ozlemısım ne guzel yıyıp ıçıp gezmısınız ,çok guzel bır anı olmustur sızın ıçın,arkadaslınız daım olsun samsuna sevgıler opuldunuzŞeniz

eeeeee bizim karadeniz insanı hoş ve tatlıdırlar,cana yakın ıscak ve güzel hatunlar.
toprağım sayılır,acuk methediyim.valla çok güzelsiniz canlarım benim gec farkettim kusuruma bakmayın.pc.me vürüs girmiş onu temizledik ondan sizlere ulaşamadım.
mor ametist,yazıların içten ve harika.aynı zamanda türkan şoray halt etmiş canım.her an aşuk neyim olabilirim.fazla görünme gözüme.
şaka canım.hepinizi sizleri tanıdığıma sevindim.
dosluğunuz daim olsun.

güzeller geçidi maşallah....
hepiniz çok güzel çıkmışsınız...
tek kelimeyle harikasınız....
bu arada sarum sanada çok yakışmış hamişlik...allah nazarlardan saklasın...

yaa ben niye yeni görüyorum bu resimleri
çünkü tatildeydim

hepiniz bi harikasınız bayıldım maşallah
böcek hanım kırkbir kere maşallahhhŞeniz

sen bana tam bi süprizzz oldun pericimmm Şenizsizde samsuna gelinnn geçmişi anarız tatlımmm ablamla konuştumm onunda sana çok selamı var bugün nete girmrmiş yanaklarından öpüyorrr görüşürüzzz:1hug:

cok güzelsiniz masaallah,
sariboceq´im senin adina da cok sevindim , bebegini merakla bekliycez.......
bulusmalariniz devam eder insaallah.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…