Saç Rengi ve Saç Boyama bugün saçlarımı boyatacagım..rengini açıyımmı acaba?

bak şu rengın adı tam ne bılmıyorum ama sana gıder..bu ıkısınden bırı derım canımmm

Eklentiler

• $funda.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $0277893b038e495c97b7793045cf3b69_1275828253.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 44
bak şu rengın adı tam ne bılmıyorum ama sana gıder..bu ıkısınden bırı derım canımmm

ikinci resimdeki renge bayıldım janımsempatiksalakcinni
fikir için teşekkür ettimmm...hemen yazdırdım çanttaya attım kağıdı,kuaföre gidince ahanda buından olsun diyecemmmdelikafadulden

kojaman öptüm seni tatlımmmmvereliniortak

bende cok ıstıyorum o tonları 1 ay ıcınde bende yaptırcam :)))fotonu beklıyorummmmm :hulya: opuyorumnanaktan

kıslar kuaförüm benim 7 yıllık falannn ve bana farklı bi saç yapmadı maalesef...kaydirigubbakcemiledöverim seni dedi ve bu saç rengine boyadıohaoldumsmilenasıl omuuşşşşşşşş:uhm::icecream:
yorum pleaseeeeeebilmiyorumkismile

Eklentiler

• $xcfsfsd.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 56

CNM YA ÇOK BAKIR VE KIZILLIK VAR SAÇLARINDA BENCE OLAMAMIŞ KUAFÖRE SELAMIMI SÖLE alsanaalsanasmile AYRICA SAÇ RENGİNİ AÇMALISIN KÜLLÜ KUMRAL BAL RENGİ GİBİ YAPMALISIN SANA ÇOK YAKIŞICAĞINA EMİNİM.SAÇINDA KIZILLIK OLMASA PALETTE BAL RENGİ AL BOYA DİCEM AMA KIZILLIKTAN DOLAYI TUTMAZ SANIRIM.

yaaa canım benımmm hıç olmamıs bu kuaforde zevk dıye bırsey yok bencee zoru yanı sacını acmayı goze alamamıs..bence sen gıt ona tekrar sacını boyattttttttttttttalsanaalsanasmile

ama actırıcaktın biraz rengi pek begenmedim ben ama sen begendiysen tabiki sorun yok bilmiyorumkismile
galiba ilk renginden daha mı koyu olmus bana mı öyle geldi bilmiyorumkismile

canlarım yorumlar için teşekkür ederimm..
aslında su aralar pek umrumda değil saç rengimin istediğim gibi olmaması,çünkü deniz güneş derken zaten boyadan eser kalmıyor...akannehir
ancak 2 haftaya kadar tekrar boyatacam ve bu sefer bal köpüğü olacakkkk...sositososito
sefiyommm sizleriii:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…