Saç Rengi ve Saç Boyama bugün saçlarımı boyatacagım..rengini açıyımmı acaba?

htmoslem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
88
0
36
İstanbul
rengini sizce açsam mı biraz..yoksa aynen devam mı yavrular?

Eklentiler

• $27 nisan.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 62
renk güzel yüzünüze yakışmış ama bence daha fındık kabuğu gibi olsa turunculuğu azalsa daha çok yakışcak gibi kaşlarınızda açık renk çünkü size gider )

geç kaldım sanırım ama eğer boyatmadıysan bence açtırma saçını boşuna yıpratmış olursun, hatta arkadaşın da dediği gibi fındık kabuğu tonlarına boyatabilirsin canım

hımmm..hayır daha boyatmadım kıslarrr...
fikirleriniz için teşekkür ederim..suan saçım biraz daha az kızıl....
ama fındık kabugunu ciddi boyutta düşüneceğimvereliniortak
iki günlük tatilim var onu hallaedelim..:sm_cool:

saç rengın hıc hos degıl bence canım kusura bakma ama kesınlıkle bu turunculuk senın yasına yas katmısss ve babanne sacı resmen(((((((hemen bunu kullu renklere cevırmenı sıddetle tavsıye ederım...sevgıler

ayyyy:çok üzgünüm:ne kusura bakıcam canım ya....ok küllü ama hangi renk mesela ..daha mı koyu olsun yoksa açıkmı?:uhm:lütfenn bişi söyleyinnnnn

sac rengin güzelmiş ama 1ton acıgına boyasanda olabilir yerimseniben

bence kesinlikle küllü kumral denemelisin kızıl parlayan renkler pek sana göre değil gibi kumral sana eminim çok yakışacaktır :)

canım koyu renkler kullandım...düşün ki mavi siyaha kadar..ancak bana tepkiler şöyle''tam çingene olmuşun''lülülülülülüherkes söylüyor bide :jeyyar:bi kaç kişi değilsenağlama

kahve tonları ve koyu derken bu kadar açık bi renk ve turunculuk olmayan bi renk olabilir tatlım

kahve tonları çok koyu olmayan kahve köpüğü felan varya hem koyu değil hem çok gusel duruo:teytey:

peki bunlardan bana hangisini yakıştırdınız yavrularrr:uhm:

Eklentiler

• $çekerken bilmiyodum.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $Eh iste.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $SDC10378.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 50
bence şu renk gibi bir şey denesen güzel durabilir

Böyle bir şey de deneyebilirsin

Ya da bu gibi

ben şuanki rengini sana yakıştırdım aslında. bence koyu yapma 2. resimde sanırım saçların siyah ve karşılaştırma yaptığım zaman 3.sü en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…