Beyaz tenli kahverengi gözlüyüm.Saç rengim koyu küllü kumraldı ama ben 2 defa kendim evde boyayarak biraz açtım şu anda kestane renginde oldu ışıkta kızıllıklarda var gibi duruyor biraz.Şimdi size sorum bugün kuaföre gidip boyatmak istiyorum ama ne renk yapacağım kararsızım.Gülben ergenin saç rengi hoşuma gidiyor.Kahve üzerine sarı röfle olan halleri.Yada düz başka bir rengemi boyatsam kararsızım.Lütfen bana yardımcı olun..
KİMSE YOKMU BANA FİKİR VERECEK?aRKADAŞLAR YILLARDIR SAÇIMI BOYATMIYORUM GÜZEL BİŞEY OLSUN VE UZUN SÜRE KULLANABİLEYİM İSTİYORUM FİKİRLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ LÜTFENN
yıllardır saçında denemediği renk kalmayan biri olarak söylemeliyim ki yardım edebilmem için ten rengin çok önemli.. ve bir de saçını nasıl kullanacağın.. günlük hayatında şekillendiren biri misin (fön, maşa) yoksa benim gibi saçını tepeden toplamanın rahatlığını hiç bir şeye değişmeyenlerden misin? :)
yıllardır saçında denemediği renk kalmayan biri olarak söylemeliyim ki yardım edebilmem için ten rengin çok önemli.. ve bir de saçını nasıl kullanacağın.. günlük hayatında şekillendiren biri misin (fön, maşa) yoksa benim gibi saçını tepeden toplamanın rahatlığını hiç bir şeye değişmeyenlerden misin? :)
Ten rengim beyaz canım.Daha önce kızıl,röfle ,gölge bende çok denedim.Hepside yakışıyor diyebilirim ama ben kızıl istemiyorum şu an kestane rengi saçlarım.saçlarımı çok fazla toplamam genelde düzleştirici ile şekil veririm..
Aslında ilk etapta röfle istemiyorum yaza düşünüyorum röfleyi.Bende karamel bakır tonlarını istiyordum ama işyerimde beraber çalıştığım bir arkadaşımda bu renklere boyadığı için bende aynı renk olmasını istemiyorum ...Taklit ediyor gibi düşünebilir belki rahatsız olur hoşlanmaz ne biliiim işte..
bence ten ve göz rengine tatlı kahve tonları çok yakışır,
palette deluxe altın kahveler serisinin çok hoş tonları var,bence çok yakışır,
birde aynı markada altın karamelide düşünebilirsin
bence ten ve göz rengine tatlı kahve tonları çok yakışır,
palette deluxe altın kahveler serisinin çok hoş tonları var,bence çok yakışır,
birde aynı markada altın karamelide düşünebilirsin
Beyaz tenli kahverengi gözlüyüm.Saç rengim koyu küllü kumraldı ama ben 2 defa kendim evde boyayarak biraz açtım şu anda kestane renginde oldu ışıkta kızıllıklarda var gibi duruyor biraz.Şimdi size sorum bugün kuaföre gidip boyatmak istiyorum ama ne renk yapacağım kararsızım.Gülben ergenin saç rengi hoşuma gidiyor.Kahve üzerine sarı röfle olan halleri.Yada düz başka bir rengemi boyatsam kararsızım.Lütfen bana yardımcı olun..