Bugün resmen kara bulutlar üstümüzdeydi!

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
19
acaip derecede canım sıkkın çok moralim bozuk resmen kara bulut üstümüzde geziyo bugün ya sabah eşimi 38.5 ateşle doktora götürdük cigerinde sıvı toplanmasından şüpheleniyolar filme gircek yarın agırda grip

öglen kızım hastalandı akşam acile götürdüm az önce geldim başlangıcıymış şükür soguk algınlıgının bi sürü ilaç yazdı yavrum hep kustu yedigini içini boşalttı ateşi yüksekti düşürdük

az önce eşim aradı gececi izin vermedi şerefsizler bugün ona agır hasta oldugu halde işe gitti 38.5 ateşle dolabının kapagı alnını ortasına düşmüş alnı yarılmış kanamayı zor durdurmuş noluyo ya üstümüzdeki bu karanlı ne bi bana bişi olmadı ve bugün aşırı derecede gözüm attı agladım hep bişi olcagını hissettim :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bi sadaka falan erin tatlımm..Allah beterinden korusun..
pozitif duşunki pozitif olsun...

geçmiş olsun canım ama ateşli bir şekilde nasıl çalıştırıyolar şu anda her yerde domuz gribi korkusu varken nasıl eşinin hayatını riske sokuyolar anlamadım..

bi sadaka falan erin tatlımm..Allah beterinden korusun..
pozitif duşunki pozitif olsun...

geçmiş olsun canım ama ateşli bir şekilde nasıl çalıştırıyolar şu anda her yerde domuz gribi korkusu varken nasıl eşinin hayatını riske sokuyolar anlamadım..

saolun canlarım vercem sadaka cnm vet allahım beterinden esirgesin bizleri herkesi insan hayatının önemsiz oldugu biyerde çalışıyo eşim cnm iş bulamadıgından çıkamıyo bebek var die ordannnopuyorumnanaktan

geçmiş olsun tatlım ya nazara mı geldiniz ne oldunuz
bi sadaka okuma falan yap hay Allah ya

geçmiş olsun tatlım ya nazara mı geldiniz ne oldunuz
bi sadaka okuma falan yap hay Allah ya

evet cnm bayramdan beri, abimle motora binen herkese bişi oldu abim ölğümden döndü kaza yaptı motorla bvenim gözüme koliler girdi markette kör oluyodum teyzemin evi soyuldu işten atıldı bugünde eşimin alnı delindi az önce hepimiz motorla gezdigimizden beri olaylar geli,yo başımıza hayır olsun gözmü var neeee

geçmiş olsun ciğerde sıvı toplanması kesinleşmediyse inşallah yoktur ameliyat gerektirir diye biliyorum..kötü düşünme bencede pozitif düşünki herşey güzel olsun geçmiş olsun tekrar

Bol bol dua okuyun evinize ve size Rabbim beterlerinden korusun,acil şifalar versin :Saruboceq:

geçmiş olsun ciğerde sıvı toplanması kesinleşmediyse inşallah yoktur ameliyat gerektirir diye biliyorum..kötü düşünme bencede pozitif düşünki herşey güzel olsun geçmiş olsun tekrar

saolun canlarım benim yarın inş filmi güsel çıkcak evimizxe mutlu döncez inşallahopuyorumnanaktan

canım bı sadaka verın başınızdan tuz ekmek çevırın bı fakıre verın çok işe yarar ve besmelesız adım atmayın.

cok gecmis olsun canim Allah beterinden saklasin.benimde basimda kara bulutlar var imtihan dunyasi dertler bitmiyor.Allah yardimcimiz olsun..sadaka verin ve adak kesin..

Çok geÇmıŞ olsun cnm hemen bı sadaka verın
evınızde yasın okuyun ve tÖvbe edın bılemeden hata yapmıŞ olabılırsınız
yada kısa bır sınavdır bu da sızın ıÇın
allah kolaylık versın

yasemincim çok geçmiş olsun canım,sıkma canını herşey yoluna girecek inşallah...

ay cnm allah şifa versin hepinize öncelikle
sakin ol ve içini ferah tut .dua et bol bol cnm ya
arkadaşlarında dediği gibi sadaka verin.
düzelcek, geçicek bunlarda ,yeterki sabırlı ol ,isyan etme
biliyorum sen çok güçlü birisin bununda üstesinden geliceksin :1hug:

canm zaten bi sorun çıktımı hepsi arka arkaya gelir..

gözünün atmasıda sinirlenmenden olmuştur sanırım..

sakinleşmeye çalış iyi şeyler düşün salavat getir bitanem.

çok geçmiş olsun.

sagolun kıslar kızım dogdugunda adagımız vardı kesemedık maddı yÖnden hastanelere yetıŞtık anca kısmetse bırını kescem enkısa zamanda adak kan ıstıo adanda kaldı allah razı olsun sızden Öyle ınsdanlarızkı eŞımle her adımımız besmeleyle baŞlar sanırım buda bır ımtıhandı ŞÜkÜrler olsun rabbıme bunuda atlatıyoruzzzz ıkısıde ııyıler eŞıme pansuman yaptım uyuyo delık oluŞmuŞ kÜÇÜk alnınnda sıgara kÜlÜ basmıŞ gece durdurmuŞ yarıgı bende temızledım batıkonla mıkrop kapmasın dıeee

Cnm evt adak bekletmek ıyı deĞıldır hemen yerıne getırın
yaŞlılarımız hep Öyle derdı adak belemez dıye
allah yrd olsun

musyascım çok geçmiş olsun...
Allah (c.c.) daha beterlerinden korusun...

X