• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun regl gunum adet olmadim fakat tum hamilelik belirtilerini 1 hafta evvel yasiyordum dünden beri iyim sizce varmidir ?

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
26
Kizlar bugun adet gunum ve henüz adet olmadim. Karnim goguslerimde hic agrimiyor. Fakat 8 gün evvel bel agrim cok fazlaydi kramplarim vardi alt karinda. Ve 2 gündür iyim. Bide 8 gün evvel ovulasyon testi yapmistim sillik cizgi cikmisti. Eger olduysa gec döllenme mi oluyo? Cnkü kan testim 3 gün evvel negatifti idrar testimde bu sabah negatifti. Bu durumu yasayan varmi? Adetlerim gecikmez normalde 🙈

yok bazen yumurtlama gecikiyor ona baglida regl gec geliyor。 varsa adet gunu cikardi diye dusunuyorum

Kizlar bugun adet gunum ve henüz adet olmadim. Karnim goguslerimde hic agrimiyor. Fakat 8 gün evvel bel agrim cok fazlaydi kramplarim vardi alt karinda. Ve 2 gündür iyim. Bide 8 gün evvel ovulasyon testi yapmistim sillik cizgi cikmisti. Eger olduysa gec döllenme mi oluyo? Cnkü kan testim 3 gün evvel negatifti idrar testimde bu sabah negatifti. Bu durumu yasayan varmi? Adetlerim gecikmez normalde 🙈
İdrar yolu enfeksiyonu gibi geldi bana

Gebelik belirtisi değil gibi geldi bana bide adete 8gün önce diyorsun çok erken belirti için

Back
X