Siz bu düşüklerden ve ailenizden ayrı kalmaktan dolayı depresyondasınız. Başlangıç falan da değil tam içindesiniz. (Doktor değilim ama halinizi görüp de bunalımda olduğunuzu anlamamak mümkün değil) Rabbim yanınızda olsun. Siz değişim için çabalayın, o gücü kendinizde bulun. Annenizle iletişiminiz var mı? Kaç yaşındasınız?
Çocuk senin yalnizligini alacak oyun arkadasi değil canim senin acini anlamadım sanma illaki zor ama bu kadar sorunu çocuk cozmezdi daha da zor hale getirirdi bunu çözüm yada kurtuluş olarak gorme sakin minicik bir yavruyu bu ortamda dünyaya getirip yakma
esinle sorununu nasil cozersin bilemem ama ailenden Özür dileyerek baslayabilirdin hayatini yeniden yapılandırmaya kimse ailenle arana giremez görüşme vs diyemez koca bosanir vazgecilir ama ana baba öyle değil
Suan boslukta oldugun icin boyle dusunuyorsun ama cocuk hayatindaki zorluklari duzeltmez aksine katlardi. Cocuk sahibi olmak icin oncelikle ona gerekli ortami hazirlamalisin ki psikolojik olarak saglikli yetisebilsin.
en iyi pskolog bir uğraş ve geceleri düşünmeden uyuyakalacak kadar yorgunluk oluyor , çocuk evet insanı çok oyalayacak birşey ama hamilelik lohusalık uykusuzluk pskolojisinide gözardı etme
E annen arkandaysa o kadarda yalnız sayilmazsin bence ayrılık fikri aklina yatar yatmaz bilemem boşan demek kolay onu sen degerlendireceksin ama hakettigin hayat bumu ? Bunu gozden geçir kararini ver bir ömür böyle mi yasamak istiyorsun ?yazdiklarini tebesümle okudum aynen annemin dediklerini yazmisin iki sefer bebek düsürdügüm icin cok istiyorum icim resmen yaniyo ama haklisin bebegim dogunca sorunlar hal olmuyor belkide dedigin gibi dahada zor olucak kafam cok karisik ayrilsam mi bilmiyorum devam mi ettirsem ona karsi icim bom bos bisey hissetmiyorum sanki beni cok üzdü
E annen arkandaysa o kadarda yalnız sayilmazsin bence ayrılık fikri aklina yatar yatmaz bilemem boşan demek kolay onu sen degerlendireceksin ama hakettigin hayat bumu ? Bunu gozden geçir kararini ver bir ömür böyle mi yasamak istiyorsun ?
İki secenektede zorlandigin yerler olacak illaki ama kendi kıymetini bil arkadaşım bol şans diliyorum sana
Canım senin asıl problemin anladigim kadari ile sucluluk duygusu? Bebeklerinin kaybını kendin yüzünden olduğunu düşünüyorsun? bende meleğim birini düşürdüm benim suçumddeğildi elimden birsey gelmemişti biliyordum ama elimde olmadan kendimi çoook suçladı Kendimde hata aradım durdum. ..gunlerce kimseye birsey demedim ama gizli gizli ağladım durdum...sonra tevekkül ettim daha bir idrak etmeye çalıştım. ..
sen 2 bebek kaybetmişti ve su anda belki de esine olan problemler içi bile bebeğimiz olmadığı için diye düşünebilirsin ya da bebeğim bana yeter eşim isterse ilgilenmesi diyebilirsin?
ancak hamilelikte hele ki lohusa döneminde insan daha bir sevgiye, ilgiye ihtiyaç duyuyor ve bazen paranoyak bile olabiliyor.. ..o yüzden esinle aranızi düzeltmeden bebek için ısrarcı olma!ilk önce psikolojini düzeltmenin lazım yoksa daha kötü olabilirsin bir de bunlara uykusuz geceler eklenir ve daha da hassaslasirsin. ..ev işi yemek bebek vs. Eee eşinde anlayisli değil. ..ne olacak daha çok tartışma huzursuzluk...
Esin le heleki bosanma gibi bir düşünce varsa zaten hiç bebek yapma...ama dersen ki bebek olunca bosanma gibi birsey söz konusu olsa kendi ayaklarımin üstünde durabilirim, bbabaligini o şekilde de yapar... yeter ki evladim olsun diyorsan bir şey diyemem sadece kendi ve bebeğin hayatını zorlaştırmis olabilirsin. ..
bebek olunca olumlu yönde değişen erkekler var ama cook nadir..riskli is...
Anlaşılan o ki ikiniz de yıpranmış siniz üstüne de çevre eklenmispeki eşinin senden beklentisi nedir? Ne yönde bir değişim bekliyor?
offffffffffff offffffffffff uyku tutmuyor pc kapatip kapatip geri aciyorum uyuyamiyorum bu gidisle saglimdan olucam sanki ruhum degismis kendimi eski ben gibi hissetmiyorum icim buz kesmis sinir ve kin dolu esime karsi
geçmiş olsun
peki eşinizi seviyormusunuz ?
eşiniz çok bencil,annenize göndermiyor,sırf sevmediği için
böyle bişey olabilir mi
kendisi gitmesin ama seni göndermek zorunda
en iyi kararı düşünerek kendin vermelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?