sakın sakın sakın...hormonlarınızla ilaçlarla oynatmayın...dr neye göre pko dedi tahlil istedi mi ultrason baktı mı vs vs..dr dan iyi bilemem dr da değilim ama dr un hemen pko diye etiketlediğini düşünüyorum çnkü pko nun en önemli belirtisi düzensiz adet görmektir...düzensiz adet görürsün,erkeksi tarzda kıllanmalar,koltuk altlarında lekeler,şişmanlık(özellikle belde) ve birtakım hormonların eksikliği gelir belirtiler arasında..şimdi adını hatırlayamadım...bunlar sizde var mı bence yoktur çmkü demişsiniz ki her ay düzenli adet görürüm..daha ne olsun...kahverengi leke gelmesi pko olduğunu göstermez ayrıca...yumurtada belki kçük kistcikler görüp o yüzden pko demiştir büyük olasılıkla...hiçç endişe etmeyin gerekirse bir dr a daha görünün ama ben de pko var demeyin (ki bence yok) bakalım o dr ne dicek...belki bana kızanlar olacaktır sen dr değilsin nasıl ahkam kesiyorsun diye ama tecrübelerimle konuşuyorum...bana da bi dr öyle dedi 1 seneye yakın ilaç içtim sonuç ne pko var Allahıma şükür ne bişey.ben boşu boşuna ilaç içtim...şiştim kilo aldım...ayrıca hamile kaldım ama düşük oldu yine 3 dr a gittim sonuç 3 ü de aynı konuda farklı görüşteler.....şimdi ben neye inanıp nasıl yapıcam o yüzden sakın canınınızı sıkmayın..eğer ki çocuk olmazsa (istediğiniz zaman) o zaman tedavi olursunuz ki ben hiç sanmıyorum..Allah acil şifa versin..
canım cok rahatlattın benı tesekkur ederım bu hafta devlet hastanesınden arkadasımın doktoruna gıdıcem bu gıttıgım doktor sadece ultrasondan bakarak karar verdı , sadece bu ay reglımde bır garıplık oldu dıer aylarda duzenlı oluyorum yanı
bu herkeste olan ve tedavisi olan bi hastalık öyle aman amanda bi sıkıntısı yok şükredin halinize bunda çökecek bi durum göremedim ben
bebek istiyoruz ve olmuyor.çökmemek elde olsa keşkeee:18::18::18::18:
Tatlim bende bebek istiyorum 2 yildir olmuyor 6aydir pko ile yatip pko ile kalkiorum bu sitede okumadigm konu kalmadi pko ile ilgili haplardn içim disima cikti allahim şifa versin hepimize yukarıdaki arkdas beterin beteri vardır demiş doğru allah beterinden korusun..
aynı durumdayız valla rabbim yar ve yardımcımız olsun hayırlıler
bebek istiyoruz ve olmuyor.çökmemek elde olsa keşkeee:18::18::18::18:
ya bısey sorucam kac yıllık evlısın?ben 4 yıll uğraştım olmadı bende pko luyum.hemde doktorum olabilecek en kotu durumdasın dıyor bız cokmedık esımle beraber uğraştık dıdındık ve bır kızımız oldu 4 yıl sonra ama..6 aylık evlıyım ben pko lu olduğumu ogrendıgımde esım cok destek oldu hıcte moral bozmadım.2.cocugu ıstıyoruz sımdı ne zaman olursa artık.bence moralıı hıc bozma...hemde böyle bı ultrasonla çıkmıyor bu pko tahll gerekır duzensız adt gerekır kıllanam gerekır bene cok gecıstırerek bıseyler soylemıs doktorunuz..
Ben bugun sogan kurune basladım kızlarrr
23 yasındayım 3 yıllık evliyiz ve 1yıldır cocuk istiyoruz canım ta ki adet olmamaya baslayana kadar hersey yolundaydı fakat doktorum bana pko oldugumu sölemesi normalsuanda yumurtalık takibi yapılıyor.bakalım ins hayırlı sonuclar alırım darısı basıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?