bugun ovulasyonum basladi iskence cekiyorum lutfen yardim edin

hayalimsin1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
7.365
6.403
198
Kizlar nedendir bilmiyorum son 6 aydir ovulasyon donemim baslar baslamaz 4 yada 5 gun boyunca inanilmaz agrilarim oluyor,kivraniyorum suanda ya oksu rurken bilee aaa diye bagiriyorum bazen,neden boyle oluyor anlamiyorum doktorda anlamadi yumurtaliklarin oldugundan daha buyuk uretiyor dedi sadece ve spiral takarsam agrisi gecer dedi ama taktirmadik cunki bebek istiyoruz ..8 aydirda ugrasiyoruz olmuyor bir turlu ,,yoksa bebegim olmicakmi bidaha ya ,,bunu yasayan oldumu varmi ?? lutfen cevap

doktorun doğru söylemiş bence.. benimde ovulasyon döneminde 14.15.günlerde sancı oluyor..
bu kötü değil..yolunda gitmeyen bişey olsa doktor tedaviye başlardı zaten..
yumurtalarının çalışmasına işarettir..bebiş tutmamış olabilir zamanı vardır..
istersen başka doktora daha görün, hassas konular bu jinekolojik durumlar..

tsk ederim cvp icin ya kimse konusmayacak sandim.valla..seninde agrilarin benimki gibi siddetlimi peki ?? doktorum buyuk urettigi icin vucut yumurtalik zor catliyor sanirim dedi ..anlamadigim bu yasima kadar neden boyle olmuyordu 1 ve bana oyle geliyorki yumurtanin icinde sikisiyor catlamiyor gibime geliyor yada beni cok dusundurdugu icin piskolojimi bozdum galiba offff

Bebebk düşünüyorsanız bir kaç ay yumurta takibi yaptır ve yumurta yeterli olgunluğa ulaştığında çatlatma iğnesi kullan.Hem sorununa çözüm olur hemde bebek istediğiniz için amaca uygun bir tedavi şekli olur diye düşündüm.

tsk lovely ..evet suanda doktorumun istegi uzerine yumurta takipi yaparak calisiyoruz ,mayisa kadar bebek olmazsa hastaneye cagiriyor,o senin dedigin igneyle catlatma olayini hic duymadim daha once belki onu uygulayacktir bilmiyorum, tek bildigim bu adet sancisindan daha sert olan sancilar ve korku bebegim olmicak hissine kapiliyorum surekli ..allah yardimcimiz olsun

Evede yumurta takibi yaparak ilişikide bulunmak belki hamile kalmana yardımcı olur ama ağrıların için eğer nedeni yumurtanın çatlamaması yada fazla gelişip geç çatlıyorsa bu şekilde kendi yaptığın yumurta takibiyle hamile kalman zor olur.DR.ultrasonla yumurtanın büyüklüğüne bakıp çatlatma iğnesi verir ve sana ilişikiş için gün önerir bu şekilde belki ağrılardanda kurtulursun.Geçmiş olsun...

en kotu ihtimal boyle bir carenin oldugunu duymak bile beni rahatlatti saol canim ya,allah ne muradin varsa versin canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…