Kıııız ne işim olur yorumumu görmedin mi1var2yok giii noruyon cinsellik konularinda gel hele buraya konu konu gezmeyin gelin iki muhabbet edek
Vayy kuzum evine gidince bol bol dinlen.Iyi valla bn bildigin gibiyim devam hic bisry degismediVallaha kafam biraz ambar gibi kuzum.. sen nabiyosun iyimisjnzzz kizceler
Ne yazdgma bi bakın konu bdv deydiBen de farkettim :)
Himm.. adet oldn dmi. Doktora filan gitmedinmiVayy kuzum evine gidince bol bol dinlen.Iyi valla bn bildigin gibiyim devam hic bisry degismedi
Tamam toparlandım küsmücem hayata ya da en azından numara yapıcam kendimi kandeırıcamClamatis hayat uzuntulerle gecmiyorki bende cok kotuydum ama toparladim. Yapck bsy yok bir anonce toparlan olmedigin surece careler tukenmez
Canlan canlan oyle yapma isyana girer biz clamasi istiyoz boyle olmiyyyCanlanamıom kız
Moralini bozma canım bunlar gelip geçici şeyler. Stres en büyük düşman hamilelik öncesi .gün gelir buralarda bebelerdenbebelerden şikayet topigi bile acarsin :)Evet bildin :) enerjim düşük k bakma normalde yakar geçerdim buraları ... uzun hikaye ama istanbuldan geldim sen?
Oldum bitti dun cok sukur .Gitmedim canim kürlere devam 15 gun sogana baslicam yarinHimm.. adet oldn dmi. Doktora filan gitmedinmi
Kandirma ya gercekci ol.mutlulugu baska sekildw de saglayabilecegini düşün sükret ve bismillah de yeniden. Hayat kisaTamam toparlandım küsmücem hayata ya da en azından numara yapıcam kendimi kandeırıcam
Canlan canlan oyle yapma isyana girer biz clamasi istiyoz boyle olmiyyy
Hahaha tek ayak ustunde mi duruyoz :)))Uslu dur anlara @Clamatis ceza veriyor
Kandirma ya gercekci ol.mutlulugu baska sekildw de saglayabilecegini düşün sükret ve bismillah de yeniden. Hayat kisa
Kıııız ne işim olur yorumumu görmedin miisyan ediyorum hahaahhayy
Kahvemi yaptm bugün saç kırıklarımı da aldırdım klasik kadın rahatlığı içindeyim mutlu olmaya çalışırken aynı zamanda gerilen ahahah sen napıosun acabaa:):)
Ooo iyiymiş evet güzel buRalarMoralini bozma canım bunlar gelip geçici şeyler. Stres en büyük düşman hamilelik öncesi .gün gelir buralarda bebelerdenbebelerden şikayet topigi bile acarsin :)
Bende hunililerden o yüzden yaktigimiz günlerde gelir :))
Ben Bursaliyim ve bursadayim,arkadaşlarım var çanakkalede,esimde Çanakkaleli her yıl gelirim
Şşş bayadır ban yemiyorum aman düşman başınaSeni bdv ci sene yaz yaz da aman ban geliverir Allah korusun destekliyiruz arkandayiz bdv senden sorulur
Azcik Deli olmak sart yoksa çekilir mi bu hayat :)Ooo iyiymiş evet güzel buRalar
En iyisi ben huni dağıtıyım herkese
Ayni isde yat kalk ye ic temizle kk da takilŞşş bayadır ban yemiyorum aman düşman başınahakaret küfür etsem yediğine değecek o da ayrı bisey amaaaa saol kuzum eksik olmaaaa:))))
Siz nelere yapiyosunuz görüşmeyeli:)
Hayat güzel deseneeee:)Ayni isde yat kalk ye ic temizle kk da takil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?