bugün neler var yapilacak

meltemgul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
457
120
44
Kızlar bugün neler var aklınızda yapmak istediğiniz ? Mesela sinema, kankamla kahve vs..

Ama birde basa gelenler ne :) camasir temizlik vs..

Ben camasir ve temizlik maalesef
Ama alisverise gitmek isterdim

Kaçimiz evli ve cocuklu ?

Son düzenleme:
Normalde biten mesaime inat fuar var..
Bu hafta fuara heba edilmiş cumartesi pazarım var..
Evde olup çamaşır yıkamayı tercih ederdim

Bi sure mutfakta zaman geçirmeyi düşünüyorum bi sure salonda bi süre... Her yere uzak küçük bi yerde yaşayınca

mesai biter bitmez koşa koşa eve gidilecek akşam yemeği için mutfağa kapanılacak yemekler hazılranıp pişme aşamasında bir duş iyi olur misafirlere yemek kokmam misaifirler gittikten sonra ütü olayı var pazar sabah 7 de kalkınacak kahvaltı edilmeden evden çıkılacak en yakın arkadaşımın düğünü var kuaföre yanına gidilecek cekte cek yani bu hafta sonu hafta sonu değil

Masallah

kahvalti, camasir atma, camasir katlama, ortaligi toparlamanin ardindan guzel bi cilt bakimi yaptim. simdi de uzerimizi giyinip pazara gidicez escazimin boynu tutulmus ta igneden de korkuuor koca adam hafta sonu yine evdeyiz zaar.

koskoca izmir de yapacak hiç birşey bulamayıp çamaşır bulaşık peşinde koşturacağım

2 sene aradan sonra yeniden ders yeniden.. hava guzel, bebisim evde bensiz, şöyle bi çıkıp Ortaköy havasi almak isterdim ne yalan soyleyeyim

Aksama misafirlerim var. evi temizledim oglumu banyo yaptirdim uyuttum simdide kendim bi dusa girip kek tatli falan yapcam. Allahtan pogacami dun aksam yapmisim canim cikardi valla. Sonrada kahve yapip yorgunluk atcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…