Bugün ne yaptım?

Günaydınlar

Konuyu bilmiyorum ama dilerim her ne ise tatlıya baglanir. Evet burası sanal bir ortam ama mikanin dediği gibi ben de burda kendi yaşantımda kimseyle paylasmadigim şeylerimi paylaştım yeri geldiğinde. O yüzden salt sanal bir yer gibi düşünmüyorum. Ha, herkesle elektriğimiz elbette tutmayabilir. Ben bana neresi huzur veriyorsa oraya gidiyorum arada bir ben de uzaklaşıyorum mesela forumdan. Sanal detox yapıyorum, sonra donuyorum falan..

O yüzden tebdili mekanda ferahlik vardır diyorum

Bu arada ben de çok biseyler yapamadım. Sincapli günler diyelim iki gün önce bı evi supurup sildim. Dün de yemekleri annem yaptı, ben yanına bisküvi pastası yaptım. Oturup çocuğa haftalik menu hazırlamak istiyorum, spontan zor oluyor. Bridgerton un 1. Sezon finaline geldim sincapin kucağımdaki öğle uykularınin en karlı getirisi bu oldu

Harıka görünüyor ne kadar güzel büyümüş

Bayılıyorum evınde çicek büyütebilen insanlara
Bir arkadasım var terası çiçek bahçesı gibi o kadar güzel ki
İçim açılıyor onları görünce

Ben de deneyecem değişik bitki

Ben okulun yemek listesınden kopya çekiyorum arada
Hem oğlum aynı yemeklerı yememiş oluyor hemde bana fikir oluyor

Şuan minik herseyı yiyemez ama internet te vardır belkide farklı seveceği tarifler

Ben okulun yemek listesınden kopya çekiyorum arada
Hem oğlum aynı yemeklerı yememiş oluyor hemde bana fikir oluyor

Şuan minik herseyı yiyemez ama internet te vardır belkide farklı seveceği tarifler
Evet evet, Instagram'da nitelikli bebek yemekleri yapan bir iki sayfa gördüm. Ordan bakıyorum biseyler. Yalnız pankek in bu kadar çok çeşidi olduğunu bilmezdim muzlu pankek avakadolu pankek hurmalı pankek lorlu pankek elmalı pankek ıspanaklı pankek pırasalı pankek keçiboynuzu pankek pankekli pankek

Balkabaklı pankek
Muzlu
Peynirli
Otlu denedım
Çok çeşit var gercekten
Hele de seviyorsan yemek yapmayı güzel vakit geçiyor

Kesinlikle senin gibi düşünüyorum

Benim elim pek uğurlu değil o kadar çok çiçeğim öldü ki

Beyaz orkide mesela çok severim yaşamadı.Adlarini bilip hatırlamadığım bir çok çiçek işte.

Bu hediye gelmişti şükür hala yaşıyor
Her hafta düzenli suladım sadece.

Benimde Ankara'da teraslı evim var .bazen hayal kuruyoruz terası dekore edelim diye ama sanmam satarız belki de .
Oğlum ve eşim çok pasaklı ev dubleks 5+2 içinden çıkamam yani.Ankaraya yerleşmeyi de istemiyorum.Kirada ev zaten.

Yenilir bitki düşünmen çok makul bence de

Gurme Bebek diye bir sayfa vardı zamanında ben ordan bakardım bebek yemeklerine hala aktif mi bilmiyorum.

O zaman sosyal medya böyle değildi zannımca .

Kk daki arkadaşlarla msn den kaynatıyorduk

Selam kızlar

Sarhoş gibi 14-16 saat arası uyudum.
Artık sebebini ben de merak ediyorum

Akşam üstü yürüyüşe çıktım
Soğuktu baya güneş olsada esiyordu.
Üşüye üşüye yürüyüş yaptım.

Sonra eve gelip mutfaga girdim.Dunku yemeklere ek olarak

Türlü, cacık ve cevizli un helvası yaptım.
Mutfağı topladim, bulaşıkları boşaltıp tekrar yerleştirdim.

Yemek yedik ,sonra çay keyfi,ardından kahve ardından yeşilçay,ardından tekrar kahve keyfi yaptım

Sizler nasılsınız?

3 Nisan neler yaptım?

Saka olabilir ama gerçek 16 saate yakın uyudum.Onceki gece 21.den sonra uyumayla geçti diyebilirim.

Sabah oğluma Türkçe çalıştırdim.

Kitap okudum.

Yürüyüşe çıktım.6189 adım attım.

Yeni bir dizi başlamış."Kara tahta "onun tekrar bölümünün eksik yerlerini de bugün izledim.Hafta içi uyumaktan izleyemedigim dizilerin tekrarlarınin birazını izledim.

Sevdigim bir tatlıyı yapip yedim.

Lizz sen bu kadar uykusuzluk çekerken uyuduğumu yazmak beni üzüyor ama anlamsiz bir sekilde uykum var dinlenme söz konusu değil asla .

Bazen kafaya birşeyi takip günlerce uykusuz geziyorum bazen de böyle.

Hayrolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…