Nane için tohum mu gerekliNane maydonoz fesleğen biber
Harıka görünüyor ne kadar güzel büyümüşNe sevdiğin ile ilgili.
Soğan garanti dediğin gibi.
Biber güzel olur mis kokulu.
Maydanoz olabilir.
Benim 15 senedir masallahtek yaşayan bitkim flamingo çiçeği
Eki Görüntüle 3039961
Bir tek ortası sarı değil koyu yeşil renge evrildi
Ben okulun yemek listesınden kopya çekiyorum aradaGünaydınlar
Konuyu bilmiyorum ama dilerim her ne ise tatlıya baglanir. Evet burası sanal bir ortam ama mikanin dediği gibi ben de burda kendi yaşantımda kimseyle paylasmadigim şeylerimi paylaştım yeri geldiğinde. O yüzden salt sanal bir yer gibi düşünmüyorum. Ha, herkesle elektriğimiz elbette tutmayabilir. Ben bana neresi huzur veriyorsa oraya gidiyorumarada bir ben de uzaklaşıyorum mesela forumdan. Sanal detox yapıyorum, sonra donuyorum falan..
O yüzden tebdili mekanda ferahlik vardır diyorum
Bu arada ben de çok biseyler yapamadım. Sincapli günler diyelimiki gün önce bı evi supurup sildim. Dün de yemekleri annem yaptı, ben yanına bisküvi pastası yaptım. Oturup çocuğa haftalik menu hazırlamak istiyorum, spontan zor oluyor. Bridgerton un 1. Sezon finaline geldim sincapin kucağımdaki öğle uykularınin en karlı getirisi bu oldu
Evet evet, Instagram'da nitelikli bebek yemekleri yapan bir iki sayfa gördüm. Ordan bakıyorum biseyler. Yalnız pankek in bu kadar çok çeşidi olduğunu bilmezdimBen okulun yemek listesınden kopya çekiyorum arada
Hem oğlum aynı yemeklerı yememiş oluyor hemde bana fikir oluyor
Şuan minik herseyı yiyemez ama internet te vardır belkide farklı seveceği tarifler
Balkabaklı pankekEvet evet, Instagram'da nitelikli bebek yemekleri yapan bir iki sayfa gördüm. Ordan bakıyorum biseyler. Yalnız pankek in bu kadar çok çeşidi olduğunu bilmezdimmuzlu pankek avakadolu pankek hurmalı pankek lorlu pankek elmalı pankek ıspanaklı pankek pırasalı pankek keçiboynuzu pankek pankekli pankek
Nane için sanırım tohum gerekli köklü bulursan o da tutabilir.Nane için tohum mu gerekli
Soğan misal arpacık olanı dikiyordum büyüyordu
Biber nasıl oluyor onu da dikebılırım
Tamam canım sağolNane için sanırım tohum gerekli köklü bulursan o da tutabilir.
Biber de şitil bulmak lazım pazarda satılıyor burda fidan yani alıp ekiyorsun
Kesinlikle senin gibi düşünüyorumEvet burası sanal bir ortam ama mikanin dediği gibi ben de burda kendi yaşantımda kimseyle paylasmadigim şeylerimi paylaştım yeri geldiğinde. O yüzden salt sanal bir yer gibi düşünmüyorum. Ha, herkesle elektriğimiz elbette tutmayabilir. Ben bana neresi huzur veriyorsa oraya gidiyorumarada bir ben de uzaklaşıyorum mesela forumda
Benim elim pek uğurlu değil o kadar çok çiçeğim öldü kiHarıka görünüyor ne kadar güzel büyümüş
Bayılıyorum evınde çicek büyütebilen insanlara
Bir arkadasım var terası çiçek bahçesı gibi o kadar güzel ki
İçim açılıyor onları görünce
Ben de deneyecem değişik bitki
Ooo Sarah hanım siz de dans dışında da ne cevherler varmışBalkabaklı pankek
Muzlu
Peynirli
Otlu denedım
Çok çeşit var gercekten
Hele de seviyorsan yemek yapmayı güzel vakit geçiyor
Gurme Bebek diye bir sayfa vardı zamanında ben ordan bakardım bebek yemeklerine hala aktif mi bilmiyorum.Evet evet, Instagram'da nitelikli bebek yemekleri yapan bir iki sayfa gördüm. Ordan bakıyorum biseyler. Yalnız pankek in bu kadar çok çeşidi olduğunu bilmezdimmuzlu pankek avakadolu pankek hurmalı pankek lorlu pankek elmalı pankek ıspanaklı pankek pırasalı pankek keçiboynuzu pankek pankekli pankek
GünaydınlarGünaydın
Eki Görüntüle 3040386
Lizz Mikan S sarahconnor
Neler yapacaksınız?
Ben ertelediğim işler var bir kaç tane onları düşünüyorum.
Yemek olarak da yoğurt çorbası ve coleslaw salatası planladim.
Çocuklar KV deyken de miGünaydınlar
12de dersim bitiyor, gidip güzel bir kahvaltı yapmayı planlıyorum. Sonra da uyku
GünaydınGünaydın
Eki Görüntüle 3040386
Lizz Mikan S sarahconnor
Neler yapacaksınız?
Ben ertelediğim işler var bir kaç tane onları düşünüyorum.
Yemek olarak da yoğurt çorbası ve coleslaw salatası planladim.