- 19 Şubat 2021
- 4.714
- 11.289
- 38
Masallah enerjine hayranımHerkese slmlar
Bugün neler yaptım?
2 aydır çocukların odasındaki kanepede yatıyordum. Çünkü benim minik uyanıp gece yanıma geliyordu. Ev klima ile ısındığı için o da ben de üşütmeyelim diye odalarına taşınmıştım. Bugün itibari ile odama transfer oluyorum
Yattığım kanepeyi sildim.
Yorganımı yıkadım.
Artı 2 makine daha çamaşır yıkayıp serdim.
3 sepet dağ olmuş çamaşırı katlayıp yerleştirdim.
Kalın kıyafetlerimi kaldırdım, dolabın bana ait tarafını sildim düzenledim.
Çocukların kalın kıyafetlerini de kaldırdım. Rafların bir kısmını sildim.
Kısır yaptımmutfağı topladım.
Çocuklar saç traşı oldu bugün onları yıkadım.
Bugünlük bu kadar
Eşim çocukları çıkardı sadeceMaşallah sanaepey iş yapmışsınız.
Eşin yarın kursta tabi akıllı kadın adam evdeyken çalıştır
Ben de yatağı toplarken hep sen geliyorsun aklıma.Beyhan da diyor ya önce odanı topla gerçekten kafaya bir dinginlik geliyor
Ben de diyorum Mikan neredemegerse bugün çalışkan mika
Bende dedim adama iyi iş kilitlemisEşim çocukları çıkardı sadecegerisi benim başarım
İçerde oturacak bir teknemiz bile yok öyle düşünMasallah enerjine hayranım
Neler yapmışsın
Bende tekneye gıttım hava güzel diye soğuk geldı içerde oturdum oturdum geldım
Kahvaltı falan hazırladı banyodan sonra çocuğu giydirdi küçüğün altını yıkadı buna da şükürBende dedim adama iyi iş kilitlemis
Değişiklik olmuştur yine deBende tekneye gıttım
Daha güzelleri sizin olsun insallahİçerde oturacak bir teknemiz bile yok öyle düşünama hava burda missss
Kalında giyinirim herzaman ama yıne de üşüdümDeğişiklik olmuştur yine de
Kalın birşeyler götür bir dahakine .
Sen neler yaptın bugunDeğişiklik olmuştur yine de
Kalın birşeyler götür bir dahakine .
Hangi gerginlik..SayYouLoveMe neden gittin? Şu gerginlik meselesi beni de çok üzdü ondan değildir umarım.. iki sevdiğim üyesiniz hiç birinizin gerilmesini istemezdim çok üzgünüm..
Sarah haydi bunlar toy..Ne gerginliği noldu ki
Bdv den mi gitti
Burda belirli paylaşımlarımız olunca benim şahsen gerçekten değer verdiğim arkadaşlarım var burda. Gerçek hayatta bilinmeyen yönlerimi yaşantılarımı buradaki arkadaşlarım bilir ve destek olurlar mesela. Ki Suhan da onlardan biri. Yıllardır konuştuğum dertleştiğim biri. Üzülmesine üzüldüm ve konunun benden çıkması beni suçlu hissettirdi.Sarah haydi bunlar toy..
Senin gibi cayda ciradan kucak dansina(ayrica bunu aklima soktun,olaki biriyle tanisirsam mutlaka deniyecegim) seri bir bicimde adapte olan bir kadin beni nasil tanimaz :)
Kuzum ben birine gerilip,bunu kendime dert edinip Husnu kuruntu yaparmiyim sanal uzerinden :)
Sanal uzerinden eglenmeyeceksem,dertlenip tasalanacaksam bu zaten yasantimda da mevcut,neden sanala gelip kendimi ext dert ekliyeyim :) Eglenin kizlar,zaten ozel hayatinizi sorsam kim bilir neler anlatirsiniz..O yuzden burada eglenin.. :)
Ayrica 1 hafta sonra geliyorum,ama gozum uzerinizde
Bugün ben de çok üşüdüm.Kalında giyinirim herzaman ama yıne de üşüdüm
Soğuk sevmem zaten
Evden çıkmadım bugün biraz iş biraz TV akşam üstü de yemeğe diye mutfağa girdim.Sen neler yaptın bugun
Kayınvalidem leri iftara cağırayım diyorum haftaya Cumartesi
Sonra da eşimin arkadaşları ve eşlerini
Eşim balık ben yaparım dedi bende yanına salata meze bişeyler yaparım
Bdv de bazı konular sinir bozucu olabılıyor haklısın sanalda takılmamak lazım ama olabiliyorSarah haydi bunlar toy..
Senin gibi cayda ciradan kucak dansina(ayrica bunu aklima soktun,olaki biriyle tanisirsam mutlaka deniyecegim) seri bir bicimde adapte olan bir kadin beni nasil tanimaz :)
Kuzum ben birine gerilip,bunu kendime dert edinip Husnu kuruntu yaparmiyim sanal uzerinden :)
Sanal uzerinden eglenmeyeceksem,dertlenip tasalanacaksam bu zaten yasantimda da mevcut,neden sanala gelip kendimi ext dert ekliyeyim :) Eglenin kizlar,zaten ozel hayatinizi sorsam kim bilir neler anlatirsiniz..O yuzden burada eglenin.. :)
Ayrica 1 hafta sonra geliyorum,ama gozum uzerinizde
Tabi oda geldı o üşümüyor ama nedenseEvden çıkmadım bugün biraz iş biraz TV akşam üstü de yemeğe diye mutfağa girdim.
Çorba pilav ana yemek salatatatlı anca işte şimdi yemek yedim çay keyfi yapicam
Oğlan nasıl o da geldi mi tekneye ?
Haftaya yoğunsun desene pes peşe al bence daha kolay olur.
Nane maydonoz fesleğen biberTabi oda geldı o üşümüyor ama nedense
Evet peşpeşe alacam öyle kolay olur
Balkonda minik saksılarım var onlara ne eksem hersene soğan dikiyordum
Bu sene değişik bişey olsun istiyorum
Hiç bitki büyütemedım çicekler hep solar evde
Soğan ilginçtir ölmüyor onun gibi ölmeyecek dayanıklı bir bitki dikmek istiyorum
Tabi yenebilen bişey olsun
Ne sevdiğin ile ilgili.Tabi oda geldı o üşümüyor ama nedense
Evet peşpeşe alacam öyle kolay olur
Balkonda minik saksılarım var onlara ne eksem hersene soğan dikiyordum
Bu sene değişik bişey olsun istiyorum
Hiç bitki büyütemedım çicekler hep solar evde
Soğan ilginçtir ölmüyor onun gibi ölmeyecek dayanıklı bir bitki dikmek istiyorum
Tabi yenebilen bişey olsun