Bugün ne yaptım?

Masallah enerjine hayranım

Neler yapmışsın

Bende tekneye gıttım hava güzel diye soğuk geldı içerde oturdum oturdum geldım

Eşim çocukları çıkardı sadece gerisi benim başarım

SayYouLoveMe neden gittin? Şu gerginlik meselesi beni de çok üzdü ondan değildir umarım.. iki sevdiğim üyesiniz hiç birinizin gerilmesini istemezdim çok üzgünüm..
Hangi gerginlik..
Sence benim buradan birine ciddi anlamda gerilmem mumkun mu ? :)
Tanimadigim bir insana neden gerileyim mika? Neden enerjimi harcayayim ?
İnsanlar fazlaca alingan.Benim dusuncem bu.
Ayrica burada birine laf vererek ne gibi bir karim olabilir ? Sanal cazibem artacaksa,buna bazi insanlar gibi yatirim yapmiyorum..Bunu da en iyi siz bilirsiniz.. :) Banlarsiniz diyorsunuz,umrumda oluyor mu ? Hayir..En basit ornegi misal..
Ayrica ben biri yuzunden neden uzaklasayim,hic tanimamissiniz hic :)
İsim var askim,konustuk ya..Yaz gelince sezon acilir.Hatta sude sormustu..Anlatmistim.
1 hafta kadar Alanya'ya girmem gerek..Bugun gelemedim eksiklerim vardi,onlari aldim..
Birde bikini aldim,alamet-i farika resmen :)
Yani bana uzulmene gerek yok mika,demir lady 1 ben 2 bu hayatta..
Valiz hazirlamam gerkiyor,ara ara telden bakarim..Akliniz bende kalmasin..
Hyr Sude'de duygusal yapinca sizde bir sey var sandim..
Bana annem bu kadar duygusal yapmaz,sasirdim

Ne gerginliği noldu ki
Bdv den mi gitti
Sarah haydi bunlar toy..
Senin gibi cayda ciradan kucak dansina(ayrica bunu aklima soktun,olaki biriyle tanisirsam mutlaka deniyecegim) seri bir bicimde adapte olan bir kadin beni nasil tanimaz :)
Kuzum ben birine gerilip,bunu kendime dert edinip Husnu kuruntu yaparmiyim sanal uzerinden :)
Sanal uzerinden eglenmeyeceksem,dertlenip tasalanacaksam bu zaten yasantimda da mevcut,neden sanala gelip kendimi ext dert ekliyeyim :) Eglenin kizlar,zaten ozel hayatinizi sorsam kim bilir neler anlatirsiniz..O yuzden burada eglenin.. :)
Ayrica 1 hafta sonra geliyorum,ama gozum uzerinizde

Burda belirli paylaşımlarımız olunca benim şahsen gerçekten değer verdiğim arkadaşlarım var burda. Gerçek hayatta bilinmeyen yönlerimi yaşantılarımı buradaki arkadaşlarım bilir ve destek olurlar mesela. Ki Suhan da onlardan biri. Yıllardır konuştuğum dertleştiğim biri. Üzülmesine üzüldüm ve konunun benden çıkması beni suçlu hissettirdi.
Seninle yeni tanıştık ve farklı tarzını sevdim ve senin üzülme ihtimalin de beni üzmüştü.
Burası sanal deyip umursamamazlık edemiyorum benim için paylaşım önemli.

Neyse iyi olmana, takılmamana sevindim..
Şimdiden hem hayırlı işler hem iyi tatiller..

Sen neler yaptın bugun
Kayınvalidem leri iftara cağırayım diyorum haftaya Cumartesi
Sonra da eşimin arkadaşları ve eşlerini

Eşim balık ben yaparım dedi bende yanına salata meze bişeyler yaparım
Evden çıkmadım bugün biraz iş biraz TV akşam üstü de yemeğe diye mutfağa girdim.
Çorba pilav ana yemek salata tatlı anca işte şimdi yemek yedim çay keyfi yapicam

Oğlan nasıl o da geldi mi tekneye ?

Haftaya yoğunsun desene pes peşe al bence daha kolay olur.

Bdv de bazı konular sinir bozucu olabılıyor haklısın sanalda takılmamak lazım ama olabiliyor

Bekliyoruz arada gel özletme kendini

Tabi oda geldı o üşümüyor ama nedense

Evet peşpeşe alacam öyle kolay olur
Balkonda minik saksılarım var onlara ne eksem hersene soğan dikiyordum

Bu sene değişik bişey olsun istiyorum
Hiç bitki büyütemedım çicekler hep solar evde
Soğan ilginçtir ölmüyor onun gibi ölmeyecek dayanıklı bir bitki dikmek istiyorum
Tabi yenebilen bişey olsun

Nane maydonoz fesleğen biber

Ne sevdiğin ile ilgili.
Soğan garanti dediğin gibi.
Biber güzel olur mis kokulu.
Maydanoz olabilir.

Benim 15 senedir masallah tek yaşayan bitkim flamingo çiçeği

Bir tek ortası sarı değil koyu yeşil renge evrildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…